• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜZEL OLMAK iCiN HERSEYi DENEMELiYiZ

leyla_nl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
8
0
86
Kastamonu
merhaba hanimlar ben hollandadan katiliyorum ve bayagidir takip ediyorum su lanet killarimi yok etmek icin aslinda her kadinin malesef ama güzel olmak o kadarda kolay degil ne yazikki degil mi ah erkekler ne kadarda sansli ama yüce rabim bizi böyle yaratmis ne yapalim ben emla kremi aldim burdada yazdirip aldirabiliyorsun neyse ben sadece bikini bölgeme sürdüm ve iyice yedirdim ve olmadi ama yazilanlari iyice okuyunca strecle yapmam gerekiyormus ama öylede deneyecegim bir dahaki sefere cünki artik agdayla yaptim oda ilk defa agda yaptim yani ben bikini bölgeme normalde agda yapiyordum ama dudaklarin yan taraflarindaki killari jiletle aliyordum orayi ilk defa agda yaptim aslinda o kadarda acimiyormus fark ettim neyse birde ardindan sovan suyunu denedim bikini bölgeme birde koltuk altima bakalim sonuc ne olacak mutlaka sonuclari yazagim alkisalkisalkis

bence dogal yoldan cözümler bulmaya calisalim yani eskiden kadinlar nasil aliyorlarmis orasini burasini demi ama simdi hersey var hersey mevcut ama cok pahali bende bir sürü cözümler aradim arastirdim yapmadim degil laser bile düsündüm düsünmedim degil ama bence en iyisi dogal yoldan cözümler bulmak ben sogan suyunu denedim bakalim ise yarayacak mi

yine ebru sallinin programindan aldim catlaklar icin kayisi yagi ve zeytin yagini karistirip yediriyorsun cimdikliyerek daha faydasini görmedim yeni basladim ama sonuclari yazagim ve yine onun programindan göz alti morluklari icinde bugday yagi ve zeytin yagini karistirip sürüyorsun bendeniz tarafimdan denendi cok memnunum göz altimdaki morluklarim gitmek üzere cok mutluyum gözümün altindaki morluklarin yarisi kayboldu inanilmaz ama gercek fakat sadece ama sadece bugday yagini kulandim zeytin yagi cok yagli oluyorda ben bunu 3 haftadir falan kulaniyorum

Back