• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzel olmak adina paranizla rezil oldugunuz doktotlar.

Gercekden magdursaniz benim gibi gercekleri paylasalim ki baskasi aynisini yasamasin

• Cevap

OY: 0 0,0%
  • Cevap

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

UzulmekYok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
50
25
88
34
Oncelikle bu konuyu neden aciyorum anlatiyim internetten doktor arastiriyoz mesela dudak botoxu veya yuz bakim icin doktorlar sitesi vs. de o dr oven insanlar ve hic bisekilde olumsuz bisey yok gidiyosunuz hic ovulenler gibi degil tamamen husran ben bu yuzden dudak botoxu icin gittgim ve iki ay evden cikamadim eritemedi de botoxu dudagim hala yamuk resim de koyabilirim yani sonra doktorlar sitesine bu durumu anlatmak icin giriyrm hicbi olumsuz yorumu kabul etmiyo bu dolandirilicik degilmi sizce herseyimiz sanal olmus biz inernete bakip bi yerlere gidiyoruz ama hrseyin bu ovgulerin bu yaptiklari rsmler hep yalan tabiki hepsi icin demiyorum illaki gercekden isini iyi yapan var ama ben bu durumu yasadim.

Bende ayni durumu yaşadım burun estetiği oldum dediğiniz gibi doktorlar sitesinde yazan yorumlari dikkate alıp ameliyat olmaya karar verdim hiç anlatıldığı gibi olmadı erzurumda özgür yörük e oldum ve şimdi çok mutsuzum keşke insanlar gerçek deneyimlerini paylaşsalar da bizede bir faydası olsa

Back