- 25 Eylül 2011
- 7.403
- 11.081
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Herkese merhaba.Daha evvel oturdugum ev 90 metrekare.oldukca kucuk bir evdi.simdi oldukca genis bir eve cikmayi nasip etti rabbim.Diger mutfagim cooook hemde cok ufak olunca hep genis tezgah ve genis mutfak istiyordum.simdi tasindigimiz evde her evde 2 pencere olmasindan dolayi perde yaptrdim zebra perde.diger evdekileri uydurdum bisekilde icime sindi.
Lakin mutfak perdesi eski evimden kalan stor zebra perde tam geldi.cicekli mutfagada uygun.yalniz balkon kapisi komple cam olunca bisey uyduramadim.ve butcemde yok artik.bunu perdeci ucretsiz verdi.idarelik kullanirsin dedi.
(tanidik)
Simdi serdim perdemi.dekorasyon merakim ve ilgim var.ama cook saçma mi oldu sizce idarelik kullanacagim zaten.ama fikrinizi duymak istedim
Lakin mutfak perdesi eski evimden kalan stor zebra perde tam geldi.cicekli mutfagada uygun.yalniz balkon kapisi komple cam olunca bisey uyduramadim.ve butcemde yok artik.bunu perdeci ucretsiz verdi.idarelik kullanirsin dedi.
(tanidik)
Simdi serdim perdemi.dekorasyon merakim ve ilgim var.ama cook saçma mi oldu sizce idarelik kullanacagim zaten.ama fikrinizi duymak istedim