• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri güzel kokulu kalıcı şampuan önerileriniz

momikukayo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
58
0
86
İzmir
merhaba kızlar :3: gecenin bir yarısı deli dürtmüş gibi sitede geziyorum :jeyyar:

ben şuan komilinin zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum. saçlarımı biraz sert yapıyo ama kabarmasını da önlüyor. yani memnun sayılırım. burda gördüğüm bir saç uzatma karışımı vardı. haftada 1cm uzayan saçlar diye. ordaki sinamekili, bemix ampullü formulü 5 kere uyguladım. (ve haftada bir cm uzamasa da işe yaradı) bemix bitince yeniden 5li aldım ama daha yapmadım. annem ben yapmayı bıraktıktan 3 hafta sonra bile hala saçın kötü kokuyo, sinameki gibi demişti. :sinifsinif: halbüki ben yazın hergün, kışın 1gün arayla duş alırım. yoksa rahat edemiyrum. ona rağmen kokuyor dedi annem. şimdi yeniden yapmaya başlamak istiyorum. o 5liyi de bitirmek için. ama herkes ben değilki koku alamasın. hassas burunlu çok kişi var. delikafadulden

eğer güzel kokulu ve saça yararlı bir şampuan biliyorsanız çok yardımınız dokunur. hani şampuan kokmaz da vanilya kokar saç öyle bir şey :Saruboceq:

saçlarım ince telli değiller. orta kalınlıktalar. çok kabarmazlar ama yinede eğer birşey yapmayıp duştan sonra kendi hallerine bırakırsam hafif dalgalı olur. birbirlerine geçerler.
belki öneride bulunanınız olur diye ekliyim dedim. :enbuyukkk:

çok teşekkürler iyi geceler sositososito a.s.

merhaba kızlar :3: gecenin bir yarısı deli dürtmüş gibi sitede geziyorum :jeyyar:

ben şuan komilinin zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum. saçlarımı biraz sert yapıyo ama kabarmasını da önlüyor. yani memnun sayılırım. burda gördüğüm bir saç uzatma karışımı vardı. haftada 1cm uzayan saçlar diye. ordaki sinamekili, bemix ampullü formulü 5 kere uyguladım. (ve haftada bir cm uzamasa da işe yaradı) bemix bitince yeniden 5li aldım ama daha yapmadım. annem ben yapmayı bıraktıktan 3 hafta sonra bile hala saçın kötü kokuyo, sinameki gibi demişti. :sinifsinif: halbüki ben yazın hergün, kışın 1gün arayla duş alırım. yoksa rahat edemiyrum. ona rağmen kokuyor dedi annem. şimdi yeniden yapmaya başlamak istiyorum. o 5liyi de bitirmek için. ama herkes ben değilki koku alamasın. hassas burunlu çok kişi var. delikafadulden

eğer güzel kokulu ve saça yararlı bir şampuan biliyorsanız çok yardımınız dokunur. hani şampuan kokmaz da vanilya kokar saç öyle bir şey :Saruboceq:

saçlarım ince telli değiller. orta kalınlıktalar. çok kabarmazlar ama yinede eğer birşey yapmayıp duştan sonra kendi hallerine bırakırsam hafif dalgalı olur. birbirlerine geçerler.
belki öneride bulunanınız olur diye ekliyim dedim. :enbuyukkk:

çok teşekkürler iyi geceler sositososito a.s.

güzel kokmasa nolcak bi yanın mı eksilcek :ecrin_bebek:

şampuan olarak elseve kullanıyorum ipek gibi oldu saçım. ama saç bakım maskesini de kullanıyorum çok güzel kokuyor. hele ki saçım toplu ise saldığımda kokusu parfüm gibi duyuluyor. saç bakım maskelerinin kokuları genelde kalıcı olur bir deneyin.
birde banyodan sonra kullanılar sıvı saç kremi sıkarsanız koku daha da belirginleşir.

şampuan olarak elseve kullanıyorum ipek gibi oldu saçım. ama saç bakım maskesini de kullanıyorum çok güzel kokuyor. hele ki saçım toplu ise saldığımda kokusu parfüm gibi duyuluyor. saç bakım maskelerinin kokuları genelde kalıcı olur bir deneyin.
birde banyodan sonra kullanılar sıvı saç kremi sıkarsanız koku daha da belirginleşir.

sen ölmüşsün ağlayanın yok , boş işler bunlar git loreal serum al saçına :emir_bebek:

sen ölmüşsün ağlayanın yok , boş işler bunlar git loreal serum al saçına :emir_bebek:

mesajımı yanlış okudunuz herhalde ben şikayetçi değilim memnuniyetimi dile getirdim.
saç serumumda var evet o da güzel koku veriyor ama sıkça kullanmıyorum.

güzel kokmasa nolcak bi yanın mı eksilcek :ecrin_bebek:

peki böyle anlamsız bir çıkış yaptında bi tarafınmı fazlalaştı?
sadece önerileri almak istedim, insanlar kendilerini iyi hissetmek için bir şeyler yaparlar çünkü.

bu arada öneride bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Elseve 5i bir aradayı kullandım daha önce. ama 5 maddeden biri saç parlaklığı olmasına rağmen benim saçlarımı matlaştırmıştı. diğer önerilerinize internetten bakıp araştırmaya devam edicem. başka önerileri olanlar ya da kullanıp yorum yapacak olanları bekliyorum.
çok teşekkürler yerimseniben

ayyy canım bende istiyorum ki şöyle parfüm gibi koksun çliek yağı falan diolardı bi araştıralım..
buarada sinameki bende yapıodum annem dıodu saçın bepanthene gibi kokuo die bıraktım şimdi gLiss in yaban gülünü kullanıorum çok hoş kokuo

[ı]canım yıllardır bakım yapan biri olarak çilek yağları avakado yağları herşeyi denedim bakımlar işe yaradı kokusu kaldı
hatta kendi rengine boyatıp öyle kestim kokuyu anca
ama şunu diyebilirim rahatlıkla yağların içinde en güzl avakado kokar
hafif şampuan havası vardı
bi de papatya ama saçın rengi değişir mi bilmem
ne yaparsan yap bemixin kokusu insanın terinde bile kokar içince
zaten ıslakken ya da terleyince kokar saç kuruyken kokmaz
gliss ya da lorealin serumları banyo sonrası çok işe yarıyor
saçına uygun olanı alıp her banyo sonrası sık bolca
o çok güzel kokuyor
YA DA Bİ TANE PARFÜMÜ SIRF SAÇIN İÇİN AL KURUYKEN SIK
DP DEN ALIP ÖYLE YAPMIŞTIM
ÖZELLİKLE DE ENSE KÖKÜNE SIK SAÇINI SALLADIKÇA KOKAR
[/ı]

elidor pembe şişedeki güzl
yada şampuanına güzll kokan yağlardan dök
karanfil yağı çilek yağı portakla yağı vanilya yağı lavanta yağı en güzeli menekşe yağııı

Kızlar gidin aktara mecit efendi bal şampuanının kokusuna bakablir mym diyin almadan çıkarsanız yazın bana :)))
Ben 3 aydan beri kullanıyorum hem yararlı hem missssss gibi kokuo:)

Saç parfümleri onlardan kullanabilirsin.bayanssulusmileŞampuan olaraksa elseve(sarı) & Gliss'in maske ve serumunun 3gün kokusu gitmezopuyorumnanaktan

Back