• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Kokmak

klavyemkavalyem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
417
906
18
(Bu da benim ufacık derdim, buradan taşınmazsa çok sevinirim) Kızlar birçok vücut losyonu, spreyi kullandım. Fakat hiçbiri kalıcı değildi. Birkaç saat içinde koku yok oluyor. Ablamın yıllardır kullandığı bir vücut losyonu vardı, fakat üretimden kalkmış malesef. Yatağa yattığında bile misler gibi kokardı.. Bende öyle bir durum söz konusu olmuyor, hiçbir koku kalmıyor.

İki hafta sonra evleniyorum. Eşimin yanındayken özellike yatarken dahi mis gibi kokmak istiyorum. Ki nişanlım güzel,temiz/ağır olmayan kokulara bayılır, zaafı var..Siz neler kullanıyorsunuz? gün boyu mis gibi kokmanızı sağlayan vücut losyonu, spreyi önerileriniz varsa yazarsanız musmutlu olurum.. :KK37:

Bazı insanlara has kötü bir ter kokusu vardır.eğer öyle bir şikayetiniz yoksa niye bunu sorun ediyorsunuz .ayrıca vücuda sürülen parfüm içeren hersey sakıncalı .sana tavsiyem yatmadan önce kıyafeti ne biraz parfüm sıkar yatarsin mis gibi kokarsin.çok istiyorsan kalıcı bir parfüm ünlü parfüm markalarından al.500 tl gözden çıkarmak sartiyla

bende ilişeyim. hayatta ter kokmayan bir insandım. ilk hamileliğimde böyle bişey de yaşamadım aynı zamanlarda hamileyim bu arada yani ilk kızım dada bu zamanlar 7 aylıktım. şu an gece gündüz duş alıyorum ama acayip ter kokuyorum kendimden soğumaya başladım resmen o derece kötü kokuyorum :( konuyu takipteyim

ben parfüm deodorant çok nadir kullanırım ama ona ragmen herkes çok güzel koktugumu söyler. bende yumuşatıcı takıntısı var. güzel kokan bir yumuşatıcı buluyorum, ve duş aldıgımda güzel kokan sabunlarla kese yapıyorum. şampuanında güzel kokuyorsa zaten vücudunda temiz kalınca bunlarla birleşiyor ve tertemiz mis gibi bir koku çıkıyor.

Back
X