oyy flowerbombCK Euphoria
Gucci Flora
Versace Crystalların hepsi ve versense:)
Bvlgari Jasmin Noir
DKNY be delicious
Viktor+rolf flowerbomb
Armani Aqua di gio muydu deniz kokan:)
Escada sunkiss yazlık
Marc jacobs daisy so fresh ilkbaharlık
burbery den bıktım artık vaqllaBurberry body,burberry london,burberry classic,givenchy dahlia noir,versace eros pour femme,aşık olduğum chanel chance inşallah alabilirim bu parfümü
viktor rolf bon bon adı :)dün bir parfümle tanıştım victor rolf ona parfüm denmez mükemmel bişey kırmızı kurdele şeklindeki şişesi beni benden aldı kesinlikle parfümümü buldum
Bende bıktım valla ama bi dönem hepsini alınca elimdekileri bitirmeye çalışıyorum yinede kurtarıcı parfümleri ara sıra sıktığımda kokuları çok güzel geliyor hepsinin ayrı hoş kokuları var benceburbery den bıktım artık vaqlla
oda aşırı pahalışu victor rolfa bi kavuşsam ondan sıkılmam kolay kolay
Katılıyorum sana canım. Klasikleşmiş belki ama Burberry classic in bende yeri ayrıdır.Bende bıktım valla ama bi dönem hepsini alınca elimdekileri bitirmeye çalışıyorum yinede kurtarıcı parfümleri ara sıra sıktığımda kokuları çok güzel geliyor hepsinin ayrı hoş kokuları var bence
Aynen canım classic olan tartışılmaz zaten onun modası hiçbir zaman geçmezKatılıyorum sana canım. Klasikleşmiş belki ama Burberry classic in bende yeri ayrıdır.
Başka hiçbir parfümde bulamadığım bir tat, bir ayar buluyorum bu Burberryde. Ne ağır ne hafif tam dozunda.. Vazgeçilmez