Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları güzel kızımın cici odası

tutaste85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
1.856
252
123
birgün ben de buraya bebeğimin odasını ekleyebilecek miyim derken hayallerim gerçek oldu. $IMG_0124.jpg $IMG_0129.JPG $IMG_0136.jpg $IMG_0135.jpg $IMG_0134.jpg $IMG_0132.jpg $IMG_0131.jpg $IMG_0128.jpg $IMG_0127.jpg $IMG_0126.jpg $IMG_0125.jpg $IMG_0133.jpg

Odasi cok guzel, guzel gunlerde kullansin isallah.:nazar:
Baska bir konu basliginda da sordum, kendim de konu actim bir de size sorayim :)
Oda takimi varken park yatakta almissiniz sanirim. Bu gerekli midir? Ben de oda takimi aldim ama park yatak almak konusunda cok kararsizim

Odasi cok guzel, guzel gunlerde kullansin isallah.:nazar:
Baska bir konu basliginda da sordum, kendim de konu actim bir de size sorayim :)
Oda takimi varken park yatakta almissiniz sanirim. Bu gerekli midir? Ben de oda takimi aldim ama park yatak almak konusunda cok kararsizim

çok teşekkür ederim canım.ben parka yatağı kendi yatak odamıza aldım.malum bebek kış bebeği olacak.ilk zamanlar bana çok ihtiyacı olacak,ben de sezaeryen olucam için ağrılarım olacaktır.yani yanımda olması daha iyi olur diye park yatak aldım.bir de bir yazları yaylaya gideriz orada da kullanırım diye çok amaçlı düşündüm.park yatak kurulumu ve kaldırması kolay olduğu için ilk zamanlar iyi olur dedim.gündüzleri istersem oturma odasına getiririm vs. diye düşündüm.

gerçekten çok mükkemmel bi oda olmuş cnm ellerine sağlık umarımki bebğinle eşinle sağlıklıve mutlu günler geçirirsin

inşallah bizlerde görürüz o günleri bol dua et bizim için....

gerçekten çok mükkemmel bi oda olmuş cnm ellerine sağlık umarımki bebğinle eşinle sağlıklıve mutlu günler geçirirsin

inşallah bizlerde görürüz o günleri bol dua et bizim için....

sağol canım.allah razı olsun.rabbim size de nasip etsin inşallah.biz çok dua ettik.bebeğimiz olmuyordu.eşim ameliyat oldu.kullanmadığımız kür ilaçkalmadı.tüp bebek yaptırdık tabii oda uzun hikaye emeklerimiz sonunda mükafatımız kızımız oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım harika yapmışsın odayı valla çok beğendim özellikle halıyı markası ne acaba merak ettim?

canım harika yapmışsın odayı valla çok beğendim özellikle halıyı markası ne acaba merak ettim?

çok teşekkür ederim canım.darısı senin başına inşallah.halıı kaşmirin bonita serisi.aynı tonların farklı desenleri de var.ama canlı görmek lazım.internetteki haliyle gerçek renkler tam görünmüyor

güle güle kullan çok güzel olmuşş
sağlıkla içinde büyür işallah kızın
karyoladaki uyku seti ve nevresim takımı benim kızımki ile aynı

sağol canım.allah razı olsun.rabbim size de nasip etsin inşallah.biz çok dua ettik.bebeğimiz olmuyordu.eşim ameliyat oldu.kullanmadığımız kür ilaçkalmadı.tüp bebek yaptırdık tabii oda uzun hikaye emeklerimiz sonunda mükafatımız kızımız oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

inşallah bizde o mutlu günleri görürüz canım rabbim bizim yüzlerimizede güldürsün hamilelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlerede

inşallah bizde o mutlu günleri görürüz canım rabbim bizim yüzlerimizede güldürsün hamilelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlerede

inşallah rabbim sizlerin de yüzünü güldürür.bu günleri yaşatır.benim için çook uzak duygulardı rabbim dualarımızı kabul etti.anlatması imkansız bir duygu.iinşallah size de nasip olur

cok guzelmiş cnm cok begendım . özellıkle duvar kagıdı halı ve perdede cok uyumlu ve guzel olmuş :))):nazar: maşallah

çok güzel iyi günlerde sağlıkla güle güle kullanın odanızı

Bende çok beğendim. Güle güle kullansın bebişin. Bende Adanada oturuyorum park yatak garco mu nerden aldın merak ettim bırde mobılya mağazasının da adını verebılırmısın?

Back