Güzel indirimlerle temiz marka kıyafetler&parkbravo,parantez,seçil store,tekbir,setrms,ipekyol

OTE="aziz misafir, post: 38810651, member: 632412"]14. Y- London 42 beden kapşonlu krem mont ( yeni farkettim hurçtan çıkarırken yaka kısmında pembe lekesi var bundan dolayı fiyatı 10 tl leke için birşey denemedim)Eki Görüntüle 1370991 Eki Görüntüle 1370992 [/QUOTE]
Bu ürün satılmadıysa bana ayirirmisiniz

32. Lcw pudra pembe renkli önü şifon tunik xxl beden 15 tl

34. Tuğba venn potikareli , deri detaylı şık etek 40 beden 30 tl bi kaç kez giyildi

35. Lcw xl ince triko krem rengi hırka 5 tl
36. Lcw xl açık turuncu renkte spor tunik 8 tl

37. Parantez siyah saten taş ve güpür detaylı gömlek 3 beden( L beden gibi) 25 tl

Son düzenleme:
39. Güncelin dökümlü kumaş , geniş kesim pantalonu 42 beden 20 tl

41. Özel hazırlatılmış panço el işlemeli 20tl

Ekleyeceğim ürünler tamamlanmıştır . Herkese hayırlı , güzel alışverişler diliyorum .....

Güncelleme

14.Y-London 42 beden kapşonlu krem mont satılmıştır....

Satışlarım devam etmektedir...

Güncelleme
Kırmızı gömlek satılmıştır...

TÜM ÜRÜNLERDE

% 25 indirim başlamıştır......

Ayrıca toplu alışverişlere her zaman olduğu gibi güzel indirimler

devam ediyor ...

kolay gelsin elinizde 44 46 beden kot veya kumaş uzun etek mevcutmu özelikle kot çok acil

Sağol cnm kot malesef satıldı kumaş füme tamamen pileli etek var fotoğraf gönderebilir im istersen ayrıca kot pardesü var ara boy tekbirin düşünürsen birde uzun etekler kadife olarak var konumda

Sağol cnm kot malesef satıldı kumaş füme tamamen pileli etek var fotoğraf gönderebilir im istersen ayrıca kot pardesü var ara boy tekbirin düşünürsen birde uzun etekler kadife olarak var konumda
ilgin için çok sağol canım hayırlı satışlar

Güncelleme
Y-London beyaz triko bluz

Lcw tunik

Ayrılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…