• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜZEL IKIZ ANNELERIM BAKARMISINIZ

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
kızlar benim 11 aylık ikiz bebeklerim var. Bir süredir oğlum hep uyku geçişinde hep ağlamaklı yırtıyor kendini tabi beni çok üzüyor onu o sklde görmek bunun sebebi ne olabilir?son uykusunda yapmıyor böyle...gündüz 2 uykusunda yapıyor. Geçici bi durum mu?2.sorum ise ben büyük bi aptallık edip sallamaya alıştırdım nasıl böyle bi hata yaparım ki bide ikiz annesi olarak....kendime.cok.ofkeliyim.boyle olup belirli bi yaşta sallanmadan uyuyorlar mi?ilerde nasıl sallayabilirim büyüdükçe zorlaşıyor isim.biri ayakta sallayinca diğerini nasıl yapıyorsunuz?gece oğlum birden bağırıp ağlama krizine giriyor, hıçkırarak susuyor.bu da süreç mi?yoksa huy 3dinmis olabilir mi

14 aylık ikizlerim var ahhhh anlarım halinizden ☺️ atak döneminde olabilir dis döneminde olabilir tabi ki geçici bir durum. Sallayarak uyutma hatasını ben de yapmıştım kendimce uyku eğitimi verdim ikisini aynı yatağa yatırıp pispis yaparak uyutuyorum. Kızım da zor uyuyan bir bebek. Bazen kızımı dizlerime aliyorum oğlumu. Dizlerimin yanına yatırıp ona pispis yapıyorum öyle uyutuyorum

14 aylık ikizlerim var ahhhh anlarım halinizden ☺️ atak döneminde olabilir dis döneminde olabilir tabi ki geçici bir durum. Sallayarak uyutma hatasını ben de yapmıştım kendimce uyku eğitimi verdim ikisini aynı yatağa yatırıp pispis yaparak uyutuyorum. Kızım da zor uyuyan bir bebek. Bazen kızımı dizlerime aliyorum oğlumu. Dizlerimin yanına yatırıp ona pispis yapıyorum öyle uyutuyorum
Keşke biri öğle uyusa en azından.kac kere denedim pispis ama nefret ediyolar iyce horcinlasiyorlar.sallanan beşiğe artık sigamayacakalr napacagimi bilmiyorum .

Keşke biri öğle uyusa en azından.kac kere denedim pispis ama nefret ediyolar iyce horcinlasiyorlar.sallanan beşiğe artık sigamayacakalr napacagimi bilmiyorum .
Reflü yatağınız var mı? birini dizleriniz de sallayın ötekini reflü yatağına koyun yanınıza alın. Elinizle reflü yatağını sallattirin. Normal yastık da olur ama reflü yatagi daha iyi oluyor ☺️

Back