Güzel Fiziğiyle Almeda Abazi

Bbazı resimlerinde ifadesi fazla toy bazılarında tam yetişkin kadın gerçekten ancak bence yüzünde botoks falan muhakkak var cunku kaslar ve alın oldukça kalkık surat uzamış ifade güçlenmiş :)
buarada farkettınızmı ece erkendede botoks var hemde cok yenı ifadesioyle çocuksu ve zayıftıkı sımdı yuz genıslemıs ve uzamış sankı yuz ifade iyice bır kadınsılasmıs :)):51:

saçlarını çok beğeniyorum mükemmel saçı saç deil sanki fabrika maşalllah durmadan saç üretiyor:1:bayıldım saçına

fotolardaki pozları bana antipatik geldi. bir de ben nez'e benzettim kendisini... fiziği ise güzel

kızın fiziği benim fiziğime benziyor ... bel ince kalça kocaman .... bir sabah programında 60 kilo falan gelmişti tartmışlardı canlı yayında ... 60 küsürdü yani ... ama dönem dönem benim gibi 57 lere iniyordur sonra geri alıyordur ... balık etliyizz yaa suç mu .... beğeniyorum yada kendime benzettiğim için belki .... benim esmer halim .. zaten arnavut benim gibi ....ama arnavutlara has beyez ten yok .... esmer .... arnavutların beyaz ten hastalığı olduğu için muhatemelen ülkesinde prim yapmamıştır esmerliği ....

Fiziğine bişey diyemem ama duruşu,bakışı hali çok ucuz duruyor..
Bazı ınsanlar vardır cok guzel değillerdir ama duruşlarından kalıte akar bu hatunda o yok..
Yapay ve itici..

Back