• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel dilekler ve olumlama panosu

Teacher1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
706
7
118
Merhaba kızlar, :3:

İnsanın her an değişik duygular içerisine girer. Hiçbir zaman sabit kalmaz. Bu duygulardan neşe kısa sürerken, mutsuzluk ve umutsuzluk yakamızı kolay kolay bırakmaz. Bunları engellemek ve önüne geçmek için bir uygulama var. "olumlama" deniliyor buna.

"Olumlama" nedir diyecek olursanız, size kendinizi iyi hissettirecek, gün boyu size destek verecek bir cümleyi belirleyerek güne başlamaktır.

Bunu hep beraber yapalım ve birbirimizin güzel dilekleri ve olumlamalarından güzel enerjiler alalım. Ne dersiniz?

Eğer cevabınız "Evet" ise kızlar. Buraya bugün ihtiyacınız olan ve size güzel enerji yükleyeceğine inandığınız cümleyi yazın.

Ve benim cümlem, "Ben başarılı, her sorunun üstesinden gelen :10:, güzel :21: ve hep seven :16:, sevilen bir kızım. :38:" :46::46::46:

canım süpersin olumlu düsünme cidden cok önemli gün icerisinde hep erteleyip hayata olumsuz yönden bakıyoruz aslında.bunu bizlere hatırlatmıssın sagol..

:nazar:

bi yerde okumuştum bu olumlamayı çoğu insan yanlış yapıyor örneğin "hayatımdaki tüm dertler sona erecek çok zayıflayacağım çok mutlu olacağım para kazanacağım" tarzı cümleler aslında şu an olumsuz bi durum içinde olduğumuzu anlattığı için tam bir olumlama değil.doğru cümle ise "hayatımda hiçbir dert yok herşey çok güzel çok zayıfım ve çok zenginim" gibi..:)

sen buyuksun ALLAH ım..
herşeye kadır kerımsın ALLAH ım..
verdıgın sabırları yerıne getırmemı nasıp et ALLAH ım..
gecemeyecegım sınavlardan sınav etme benı ALLAH ım..

Ben dileğimin gerçekleşmesi için ona sevgi ve destek enerjisi gönderirim ve o tümünün hayrına olacak şekilde oluşur. Benim bundan hiç şüphem yoktur. Ve bu böyle. :34:

Sevgilimle aramda hiçbir sorun yok. O her zaman benim yanımda, benim için herşeyi yapıyor ve beni kendinden bile çok seviyor. İkimizde çok mutluyuz. Hiçbir sorun ve hiç kimse bizi kötü yönde etkilemiyor. :51:

iş, kariyer ve paranın bizi bulmasına izin veriyorum. Mutluluk ve aşkın bizim için her zaman devam etmesine izin veriyorum.

Back
X