merhaba
bu bayan icin yardima hazirim 1,5 yasindaki oglumun kuculenlerini gonderebilirim.Nasil ve ne sekilde olacak,bilgi verirmisiniz
bacım günah alma, insanın başına ne geleceği belli olmuyor.. ınternetler sözlesmelı olarak alınıyor ınternetı kapamaya kalksan dunyanın parasını ıstıyorlar sözlesme ıhlali dıye.. ınternet baglatıldıkdan sonra eşi issiz kaldıysa kadın napsın..
hem belki wifiden giriyor yada belki telefondan gırıyor kampanyalı ınterneti vs. ınternet cok matah birşey değilki artık eskisi gibi..
sende haklısın ıhtıyacım var diyip alıp 2.el satan cok ınsan var.. beledıyelerın onu kolu bılezık dolu kadınlardan gecılmıyor. ama senın ıcınde kalsın guvenemıyorsan yardım etmezsın ama suclama belkı gercekten ıhtıyacı var ve senın yorumunu okuyup vazgececekler bı cocugun rızkını kesmiş olursun ozaman boşver haklı cıkma arzusu helale ortak olma sevıncının onune gecmesin.. allah bılır otesini.. bak diğer bayanda netten yazmış ama kadın dıyor ıhtıyaclarım böyle böyle ötesini istemem baskasına verın.. gelın evımı gorun dıyor. bu yorumun diğer bayanıda kapsıyor onunda neti oldugu için. internetı var ama durumu yok ortada.. zaten durumu cokcok ıyı olan ınsan bunlara kalkışmaz sanmıyorum.. 2.el gıyındırmek veya istemek ayrı şey ama yalana kalkışıp yalandan gelen malı cocuguna laık görmez. alınma bana lutfen. buda benım dusuncem. hakkını helal et.
selam kızınızın kıyafetlerını ıkızlerım ıcın satın alabılırım tesekkurlerCanim cok isterdim ama kizim daha 20 aylik..keske daha buyuk olsaydi giysilerinden gonderirdim..bursadamisiniz?benim ailem orada..
selam kızınızın kıyafetlerı varsa satın alabılırım ıkızlerım ıcın tesekkur ederım
Canim cok kiyafet var da henuz ayiramadim..konu actigimda sana mesajla bildiririm..selam kızınızın kıyafetlerını ıkızlerım ıcın satın alabılırım tesekkurler
çok memnun olurum çünkü çok acıll ıhtıyacım var malum ıkız bırı kız bırı oglan küçülmüşlerı gıydırıyorum gelısımını engellıycek dıye korkuyorum hoşçakal..Canim cok kiy
Canim cok kiyafet var da henuz ayiramadim..konu actigimda sana mesajla bildiririm..
acilde bedavamı bilmem ama sağlık ocağına giderse durumunu söylerse oraya bırkılan ilaçlardan veriliyor diye biliyorum bende allah yardımcısı olsun benimde kızım daha 5.5 aylık ondan elimde büyük kıyafet yok.Hanımlar sakın ateş düşürücü şurup ,ilaç vs göndermeyin . Her ilaç , her bebege çocuga verilmez , alerji yapabilir . Doktor hem de çocuk doktoru dışında kimse bebege ilaç veremez . Acile götürüldügünde zaten bedava ilaç veriliyor diye biliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?