Selam hanımlar bu konuyu buradan bi hanım için açıyorum.
Bazen herşey istemediğimiz gibi gitmez ve işler bozulabilir.
Tabiki imtihan dünyasındayız kimimiz sabrederek kimimiz sabredenlere hızır gibi yetişerek bu sınavı geçeriz inşallah.
Arkadaşa söyledim onun adına konu açacağıma bir şey söylemedi.konu açmayı teklif etmemin sebebi hepimiz aynı şeyleri yollamayalım diye.
İiki kızı varmış arkadaşımızın ve kızlarına 2 -2.5 yaşlarında kışlık elbiseler arıyor.birde ateş düşürücü şuruplar.
hadi hanımlar bu iki miniği hastalıktan ve soğuktan koruyalım onlara elimizde olanlardan birer paket yapıp gönderelim.hep beraber bir güzellik ortaya çıkaralım
Canim cok isterdim ama kizim daha 20 aylik..keske daha buyuk olsaydi giysilerinden gonderirdim..bursadamisiniz?benim ailem orada..
Merhaba nerede oturuyorsunuz?elımde ateş düşürücü şuruplar ve 2-3 yas ıcın kıyafet var , bılgı verırsenız yardımcı olmaya çalışırım ınşallah..
çok teşekkür ederim hanımlar sağolun. arkadaş istanbulda oturuyor.
nicole78 ben bursadayım :)
merhaba asya konu açtığın ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ben de elimden geldiğince her zaman her şeyi yapacağım çok cici bir anne ve dünya tatlısı 2 kız çocuğu tanıdım inşallah en kısa sürede her şey onlar için çok güzel olur.Selam hanımlar bu konuyu buradan bi hanım için açıyorum.
Bazen herşey istemediğimiz gibi gitmez ve işler bozulabilir.
Tabiki imtihan dünyasındayız kimimiz sabrederek kimimiz sabredenlere hızır gibi yetişerek bu sınavı geçeriz inşallah.
Arkadaşa söyledim onun adına konu açacağıma bir şey söylemedi.konu açmayı teklif etmemin sebebi hepimiz aynı şeyleri yollamayalım diye.
İiki kızı varmış arkadaşımızın ve kızlarına 2 -2.5 yaşlarında kışlık elbiseler arıyor.birde ateş düşürücü şuruplar.
hadi hanımlar bu iki miniği hastalıktan ve soğuktan koruyalım onlara elimizde olanlardan birer paket yapıp gönderelim.hep beraber bir güzellik ortaya çıkaralım
Hanımlar sakın ateş düşürücü şurup ,ilaç vs göndermeyin . Her ilaç , her bebege çocuga verilmez , alerji yapabilir . Doktor hem de çocuk doktoru dışında kimse bebege ilaç veremez . Acile götürüldügünde zaten bedava ilaç veriliyor diye biliyorum .
ilaç konusunda o hanım ateş düşürücü istediği için aklıma geldi ama haklısınız galiba her ilaç her çocuğa olmayabilir. peki sağlık ocakları ilaçları ücretsiz mi veriyor?
çok haklısınız bende bu konuyu açmamdaki amaç aynı şeyleri göndermemekti.ben şimdi o hanıma mesaj atayım ister kendi buraya mesaj yazsın ister bana özelden atsın ben size ileteyim
Merhaba nerede oturuyorsunuz?elımde ateş düşürücü şuruplar ve 2-3 yas ıcın kıyafet var , bılgı verırsenız yardımcı olmaya çalışırım ınşallah..
Istanbul'da nerede oturuyor acaba elden teslım edebılırım ...
merhaba asya konu açtığın ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ben de elimden geldiğince her zaman her şeyi yapacağım çok cici bir anne ve dünya tatlısı 2 kız çocuğu tanıdım inşallah en kısa sürede her şey onlar için çok güzel olur.
Evet ihtiyacı olanlara ücretsiz veriyorlar diye biliyorum..ben evde açılmamış fazla olan ilaçları götürüp saglık ocaklarına veriyorum..hastaneler de veriyormuş galiba ben birazdan hastaneye gıdıcem sorup kesın bır bilgi verırım yine..kıyafet içinde tam beden ve ayakkabı numaraları nedir acaba ?
kızlar 2.5 yaşlarındaymış ikizlermiş ama ayakkabı numarasını bende bilmiyorum. benim kızım 2.5 yaşında botta 23 normalde 22 numara ayakkabı giyiyor
asya mükemmelsiniz, çok güzel bi iş başlattınız haydi hayırlısı. dünden beri yavrucaklar aklımda. ben de yardımda bulunmak istiyorum. kıyafet mama bez (2.5 yaşta kullanılıolar mı bilmiyorum ama) konularında.
benim kızım 8 aylık, ankara dayım ama miniklere mutlaka ulaşmak istiyorum. size de yardımcı olup bu organizasyonun altından alnımızın akıyla çıkalım isterim.
isterseniz anneye çocukların ihtiyaçlarından bir liste yapmasını isteyelim. buradaki arkadaşlar da üstenebildiklerini belirtsinler. hem aynı şey mükerrer gönderilmemiş olur hem de ihtiyaçlar düzgünce karşılanabilir diye umuyorum.
çok haklısınız bende bu konuyu açmamdaki amaç aynı şeyleri göndermemekti.ben şimdi o hanıma mesaj atayım ister kendi buraya mesaj yazsın ister bana özelden atsın ben size ileteyim
öncelikle kesinlikle hiçbirşeyden alınmayın, kırılmayın. burda yüzyüze değil, klavye ile konuştuğumuzdan belki bazı yazdıklarımızı hatalı yazabiliriz alınganlık göstermeyin. hepimizin başına her an her şey gelebilir. Allah sağlıkla sınamasın bizi yoksa para bir gelir bir gider ama sağlık gitti mi gelmez. Allah a bin şükür. bakın en azından azıcık ta olsa uzanabiliryor ellerimiz size. inşallah siz de tez vakitte ayağa kalkarsınız dimdik.
benim kızım daha çok küçük sizinkilere göre ve ben diğer yakınlarınıza yardımcı olmak isterdim ama burada bir ailenin yavrusunu kızıma kardeş belledim ona yardım etmeye çalışıyorum ama sizin güzel yavrucaklar hep aklımda kaç zamandır. liste hazır gibi.
bebişler için
18-24 ay arası kıyafetler(pantolon, eşofman, badi, kazak, mont, çorap...)
4 numara bebek bezi
4 numara mama (az sayıda)
haydi bakalım başlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?