Güzel Bir Saç Kesiminden Sonra Kuaföre Verilen Bahşiş...

500-600 mü?????????? :bbo:fisfisfis

Evet canım,500-600, o da indirimli hali.Saç uzadıkça fiyatı artıyor.Röfle için aldıkları para bu.2006'da bir kuaföre gittim 4'te 1 fiyatına.Adam saçlarımı yoldu resmen,istediğim rengi de tutturamadı.O ilk ve tek gidişim oldu başka yere.Burası pahallı ,ama güveniyorum onlara.İstediğim rengi de tutturuyorlar.Saç kesiminde de ne kadar istiyorsam o kadar alıyorlar.
Düz boya bu gittiğim yerde 4 ay önce yanlış hatırlamıyorsam 100 tl idi.Röfle daha pahallı nedense.bilmiyorumkismile

500-600 röfle yaptırmak için mi veriyorsunuz :1shok: Allah daha çok versin ama yazık günah ya ...
Sabah uçağa binip ıstanbula gelin akşam dönün birde burada iyi bir kuaföre gidin en fazla 400 e mal olur hepsi.
Bahşiş konusuna gelince gönlünden geçerse verirsin ama bunun bir kaidesi yok , vermek zorunda değilsin.

İstanbul'da da fiyatlar aynı.En iyi bilindik kuaförde...Trio kuaför var mesela.Fiyat aynı.Bildiğim yerde yaptırmayı tercih ediyorum o yüzden.:ecrin_bebek:
Zaten saçımı çok boyatmıyorum yıpranır korkusu ile.Dibi de açık renk olduğu için doğal duruyor.Yılda bir kez ,bilemediniz en fazla 2 kez byılıyorum artık .kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…