N nilaydab Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2013 454 4 68 Edirne 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #41 Çise ya da çisem ismi de olabilir
N nilaydab Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2013 454 4 68 Edirne 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #42 Umay"in anlami guzel. Ece Naz Ecrin Aslı
S sedazs Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 40 0 6 Konya 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #43 Azra,Sahra,Berre çok güzel
cimcimebb Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2012 79 2 36 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #44 hagopik .!.: Kızlar, hayırlısı ile yeğenimin doğmasına 25 gün kadar bir süre kaldı, ama kızımızın henüz bir ismi yok... Sizin de beğendiğiniz, ilerde kızım olursa bu ismi koyacağım dediğiniz isimleri ve mümkünse anlamlarını paylaşır mısınız? :) Genişletmek için tıkla... Masal ve Melek isimleri çok hoşuma gidiyor buarada şimdiden hayırlı olsun
hagopik .!.: Kızlar, hayırlısı ile yeğenimin doğmasına 25 gün kadar bir süre kaldı, ama kızımızın henüz bir ismi yok... Sizin de beğendiğiniz, ilerde kızım olursa bu ismi koyacağım dediğiniz isimleri ve mümkünse anlamlarını paylaşır mısınız? :) Genişletmek için tıkla... Masal ve Melek isimleri çok hoşuma gidiyor buarada şimdiden hayırlı olsun
G gunes2523 Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 14 1 6 İstanbul 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #45 cimcimebb .!.: Masal ve Melek isimleri çok hoşuma gidiyor buarada şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bende Masal'ı yazmak için girmiştim :) Allah hepimize nasip etsin :)
cimcimebb .!.: Masal ve Melek isimleri çok hoşuma gidiyor buarada şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bende Masal'ı yazmak için girmiştim :) Allah hepimize nasip etsin :)
cimcimebb Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2012 79 2 36 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #46 gunes2523 .!.: Bende Masal'ı yazmak için girmiştim :) Allah hepimize nasip etsin :) Genişletmek için tıkla... amiin inşallah tatlım bende çok beğeniyorum eşimle tanışmamız masallara konu olacak cinsten o yüzden kızımız olursa ikimizin masalı olsun istiyorum
gunes2523 .!.: Bende Masal'ı yazmak için girmiştim :) Allah hepimize nasip etsin :) Genişletmek için tıkla... amiin inşallah tatlım bende çok beğeniyorum eşimle tanışmamız masallara konu olacak cinsten o yüzden kızımız olursa ikimizin masalı olsun istiyorum
G gunes2523 Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 14 1 6 İstanbul 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hagopik #47 cimcimebb .!.: amiin inşallah tatlım bende çok beğeniyorum eşimle tanışmamız masallara konu olacak cinsten o yüzden kızımız olursa ikimizin masalı olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Harika fikir :) Masal bana da hem çok sevimli hem çok asil geliyor... :) İnşallah adaş bebişlerimizle yeniden konuşuruzzz :)
cimcimebb .!.: amiin inşallah tatlım bende çok beğeniyorum eşimle tanışmamız masallara konu olacak cinsten o yüzden kızımız olursa ikimizin masalı olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Harika fikir :) Masal bana da hem çok sevimli hem çok asil geliyor... :) İnşallah adaş bebişlerimizle yeniden konuşuruzzz :)