Güzel bir kız ismi arıyoruzz :)

hagopik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
85
3
6
Ankara
Kızlar, hayırlısı ile yeğenimin doğmasına 25 gün kadar bir süre kaldı, ama kızımızın henüz bir ismi yok... Sizin de beğendiğiniz, ilerde kızım olursa bu ismi koyacağım dediğiniz isimleri ve mümkünse anlamlarını paylaşır mısınız? :)

eylül
tuana
ebrar
su
berra
bunlar değişik ve güzeller canım

ada, ırmak,nehir, yağmur,beste,derin,ela,bade,eylül,başak bunlar geldi aklıma :)
bu arada tebrikler şimdiden Allah bağışlasın :)

Son düzenleme:
gecende kuran okurken hep ikiz cocugum olcak gibi hissettim ve o an kızım olsa ne ısım koyabılırdım acaba dıye dusunurken kuranda mercan ismi gecti birde inci ismi bu ıkı ısım cok hoşuma gttı kızım olursa ıksınden bırını koyucam :) belki senınde hosuna gider.

Kızlar teşekkür ederim, hala cadı kızımızın bir ismi yok :) O yüzden aklınıza gelen isimleri paylaşırsanız mutlu edersiniz bizi :)

Buyuk kizimin ismi Nazli.kucugunumde Reyyan.

nerelisiniz bilmiyorum ama lidya olabilir, eski ege de güçlü bir uygarlık, hem her dilde bir karşılığı var, hem kulağa hoş geliyor

rüya
sinem isimleri güzel aslında düşünülebilir :) Allah hayırlısıyla sağlıklı doğmayı nasip etsin.İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…