Güzel bir karın için...

spor yapmak en güzeli ama bazen gerekebiliyor.

canim 3 tane cocuktan sonra spor da yapsan karin kazlari ikiye ayrildigi icin sarkma yapiyor ben senelerdir spor yapiyorum pilates arti yürüyüs ama hic bir düzelme olmadi malesef ancak kilomu korudum sürekli simdi en kezin cözüm karin germe sonra yine spora devam ameliyatan bende korkuyorum ama yapcak bir sey yok :) mutlu olmak icin sart.....

Özellikle sezaryen doğum yapanlarda istediğin kadar platesmiş,spormuş,oymuş buymuş hiç bir işe yaramıyor.Tek çözüm estetik.Benim durumumda aynı.Antalya dayım ve bende karın estetiği olmak istiyorum.Ama biraz korkuyorum sanki...:18:

bende karın estetıgı olmak yanı karnımı gerdırmek ıstıyorum, sezeryandan sonra bayagı sarktı ne yaparsam yapayım düzelmıyor. ama önce bu amelıyatı yaptıranların fikirlerıne ve deneyımlerıne ıhtıyacım var...

hıc korkma ve yaptır canım ben 12 gun once oldum doktorum number one amılyat sonrası ertesı gun kaltım ayağı
su an gayette memnunum goruntuden

ben de 1 yıl önce sezaryan ile doğum yaptım.Şu an doğum öncesi kilomdayım spor da yapıyorum karın hareketleri de ama maalesef karın bölgesi kaldı moralimi çok bozuyor.Aydın veya İzmir civarı doktor önerilerinizi şiddetle bekliyorum...

Merhaba,

Canım ben 6 hafta önce karın germe ameliyatı oldum Can Kopal'a çok memnunum.Daha öncede yakın akrabalarımda silokon taktırdılar ve çok memnun oldular.İnternette iletişim adresi var.

Bence karniniza gorsel bir skinti yoksa (iz, catlak vs.) kesinlikle estetik yaptirmayin. Pilates, diyet ve bol su uclusu harika sonuclar olusturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…