• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir giriş şarkısı arıyorum...banada yardım edin...bir yorum bir yorumdur :)

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Arkadaşlar düğünüm ve nikahım aynı gün olcak önce salona giricez sonra nikah masasına oturacağız ve arkasından ilk dans olacak :) Ben tüm müziklerimi seçtim ama bir türlü giriş için müzik seçemedim...Şöyle insanları sıkmayacak hoş bir müzik arıyorum...Kısacası yardımmmmmmmmmm :34:

kayahan seninle herşeye varım ben
kenan doğulu en kıymetlim

bwn bunları severim.
aslı güngör ve kutsi nin şarkıları (ben ikisini de sevmem)

tarz olarak nostaljik olsun dersen tanju okan fedon da olabilir..

Arkadaşlar düğünüm ve nikahım aynı gün olcak önce salona giricez sonra nikah masasına oturacağız ve arkasından ilk dans olacak :) Ben tüm müziklerimi seçtim ama bir türlü giriş için müzik seçemedim...Şöyle insanları sıkmayacak hoş bir müzik arıyorum...Kısacası yardımmmmmmmmmm :34:

ben kendim için de dşündüğü bi kaç bişi yazıyorum sana.yalın-meleklerin sözü var ve bir tek sen eksiksin..mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta...sezen aksu-hosgeldin

kınamda sinan özen seni çıok ama çok seviyorum
düğünümde sezen aksu hoşgeldin dans müziklerim
olcak düğünde ikinci dans müziğim uğur aslan su gibi olcak giriş müziği olarak düşünmedim ama şimdi aklıma gelen

mustafa ceceli eksik olablr die düşündüm olur eevt bak ben hiç düşünmemştim ama şimdi buna karar verdim:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kınamda sinan özen seni çıok ama çok seviyorum
düğünümde sezen aksu hoşgeldin dans müziklerim
olcak düğünde ikinci dans müziğim uğur aslan su gibi olcak giriş müziği olarak düşünmedim ama şimdi aklıma gelen

mustafa ceceli eksik olablr die düşündüm olur eevt bak ben hiç düşünmemştim ama şimdi buna karar verdim:1:

Canım karışıyorum diye kızma ama eksik ayrılık şarkısı değil mi ?
Bence daha güzel bişey bulabilirsin :34:

benim giriş müziğim Can Atilla Rumeli Hisarının Fethi ,İlk dans Historia De Un Amor nikahtan sonrada daha hareketli Seninle Her Şeye Varım ben umarım yardımcı olmuşumdur.

Öncelikle Merhaba şimdideden evlenicek arkadaşları tebrik ediyorum :) Benim henüz evlendiğim falan yok ama evlenicek olursam kesinlike Mustafa ceceli - eksik şarkısı ya da Halil kurt -ben seninle bir şarkı şarkısını tercih ederdim özellikle halil kurt tam bi dans şarkısı ayy çok heveslendim birden :D bir de burcu güneşin bir düeti vardı ben bir tek adam sevdim diye o da çok güzel :) hadi şimdiden bol şans :D

dansı bulmuşsun ama bak şunlarıda bi dinle canım
seferad-seni ne çok sevdiğimi

esin engin-pervane (nostaljik ve dans anında çoooookk hoş oluyor sözleride damattan geline hoş sözler gibiolunca çok çok güzel bence)

giriş olarak türkçe diyosun ama aşağıda yazdığım şarkı sadece müzik ve hoş bence tanıdıkta gelebilir
nicolas jorelle-valse
bi dinle bakalım bunları ömür boyu mutluluklaaaaaaaarr

Back