çok tanıdığınız bir konu başlığının sahibiyim senden hoşlanıyorum deyip 3 gün sanra başka kzıla giden adam ne dersiniz:) o konu başlıüğını başından beri okuyanlar az çok konuyu biliyor uzun uzadıya yazmicam ama özetlemem gerekirse askere giderken bana arkadaş kalaım demiş ve aradan 3 gün geçtikden sora ilişkisi var moduna getirilen bir facebook sayfasıyla karşılaşmıştım hakan askere gideli 5 gün oldu dün sabah sıradan bir güne gözlerimi açtım telefonuma baktım birde ne görim 0262 alan kodlu bir telefon beni aramış öğleden sonra 4 gibi aradım onun gittiği birligin numarasıymış:) yani beni aramış beniiii:) ben aradığımda ulaşamadım ama sonra 5 gibi facebookda onu online gördüm napıyosun burda asker değilmisin dedim izin vermişler 5 dakilıgına ben onu aradığımı söedim aaa osenmiydin dedi bana beni tekrar arayacagını ilerleyen günlerde görüsecegimizi söledi ve birde sim kartımı çaktırmadan aldım dedi bu ayrıntıları neden versinki:) galiba benim oo :kedi: bugün aramadı beni sizce ben onu armaalımıyım yoksa ikinci kez arayana kadar beklimmmi içimden bi ses yarın ara diyo bana bi akıl verirmisiniz yaa :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) güzel bir gelişme içimden bir ses güzel şeyler olacak diyor lütfen okun:)
- Konu Sahibi serra_48
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence o seni arayana kadar beklemelisin...
bende öle düşünüyorum ona ulaşmamda çok zor oluyo zaten ama acaba bakbak beni hiç aramadı askerdeyken dermi :sm_confused: askerlikde insan faarklı oluyomuş galiba bekliyomuş aranmayı ama anlar herhalde ona ulaşamadığımı falan:)
bekle..sen arama belkıde can sıkıntısından aramıstır konunu hatırlıyorum hemen atlama derım ...
nokta..askerde aranmayı, özlenmeyi severler.. gelince yine eski adamdır.. değişmezler..