Sivilceli Ciltler Güzel Bir Cilt

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
kızlar bu aralar cildime takmış durumdayım
benim çok sivilcem olmuyo ama olunca izleri zor geçiyor.
fondöten kullanmayada gerek duymuyorum ama bazen kızarıklık oluyo yüzümde oluncada boynumla yüzüm arasında renk farkı oluyo sinir oluyorum
bi çok maske deniyorum ama etkisi kısa süreli oluyo..
benim bi arkadaşım var cildi mermer gibi ne krem kullanıyo ne maske ne peeling ne yüz yıkama jeli sadece yüzünü suyla yıkıyo..ben o kadar şey yapıyorum o kadar kusursuz bi görünüm elde edemiyorum,çokmu kafama takıyorum bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı
mesela sivilcesi olanlara,peeling yapıp ölü deriyi atman lazım deniliyor e peelin yapmayan ama cildi süper olan insanlar var genetik birşey bu demek ki ,o kadar taktım ki gelip geçenlerin yüzlerine bakıyorum pürüzsüzmü kötü mü diye.ne yapmak lazım herşeyi bırakıp suylamı yıkamak lazım bilmiyorum.

canıımmmm aynı sorundan bende muzdaribimmm.. geçen gün burada araştırma yaparken bi tarif buldum temzleme suyu gibi bişey kullanıcı yorumlarııı da ii gibiydi gidip yaptırdım eczaneeye aynısınııı etkisi var gibii snde bir dene istersen..

Genetikle alakası var doğru...
Ama cildinin temizliğine özen göstermezsen genetikte bir yere kadar akneli cilt yağlı cilttir ve düzenli temizlik gerektirir bakımına devam et ve bir cildiyeciye görün
çekirdek cips gibi yiyeceklerden de uzak durmalısın genetikte yoksa bakımdan başka çare de yok
Bakım ŞART
:6::6:

Merhaba,senin cildine sahip olmak isteyen nice insan vardır arada bir olan soruunu gözlemle.Hanggi dönemlerde,şartlarda,ne yediğinde,içtiğinde veya psikolojideyken oluypr gözlemle.Daha sonra sebebi bulursun çare bulamazsan dr.a gidersin.Arkadaşın suyla yıkar sütle yıkar önemli değil cildinin doğal hali o dur.Herkesin cildi farklıdır.Sürülen şeyler işlemler cildi o şekilde yapmaz yaratılıştan öyledir.Geçici süre pürüzsüz olursun ama o da makyajla olan geçici şeyler yine de doğal cildi olan gibi olamaz.Apaçık maske olduğu(yani kamuflaj makyajlı) olduğunu belli eder.Arkadaşınla kendini asla kıyaslama cildi mermer gibidir şimdi belki ilerde çabuk kırışıp bozulacak sen güzel kalacaksın.Yıpratma onu bunu deneyerek olabildiğince bilinçli ürünler kullan sonradan mermer olunmaz.:34:

canıımmmm aynı sorundan bende muzdaribimmm.. geçen gün burada araştırma yaparken bi tarif buldum temzleme suyu gibi bişey kullanıcı yorumlarııı da ii gibiydi gidip yaptırdım eczaneeye aynısınııı etkisi var gibii snde bir dene istersen..

olabilir cnm o kadar çok şey denedim ki bunuda deneyebilirim

Genetikle alakası var doğru...
Ama cildinin temizliğine özen göstermezsen genetikte bir yere kadar akneli cilt yağlı cilttir ve düzenli temizlik gerektirir bakımına devam et ve bir cildiyeciye görün
çekirdek cips gibi yiyeceklerden de uzak durmalısın genetikte yoksa bakımdan başka çare de yok
Bakım ŞART
:6::6:

zaten sabah akşam ttemizliğini yapıyorum ama hiç temizlik hissi olmuyo ve cips çekirdek gibi şeyleri hiç yemem zaten:(

sivilce izlerin varsa madecassol krem kullan. ben denedim işe yarıyor... piyasada olan peelingleri boş ver en güzeli Türk kahvesi

yumurta akı da yağlı ciltler için kurtarıcıdır

bunun dışında bolca maydonoz ye. benim cikldim baya düzeldi:12: bi de yağlanmayı kontrol altına alsam daha ne isterim ki...

sivilce izlerin varsa madecassol krem kullan. ben denedim işe yarıyor... piyasada olan peelingleri boş ver en güzeli Türk kahvesi

bunun dışında bolca maydonoz ye. benim cikldim baya düzeldi:12: bi de yağlanmayı kontrol altına alsam daha ne isterim ki...

madecassol kremi bir hafta kullandım ama izler geçmedi acaba devam mı edeyim?
benimkide düzelir inş 3 yıl önceki resimlerime bakıyorum daha güzelmiş cildim:(

olabilir cnm o kadar çok şey denedim ki bunuda deneyebilirim

zaten sabah akşam ttemizliğini yapıyorum ama hiç temizlik hissi olmuyo ve cips çekirdek gibi şeyleri hiç yemem zaten:(

''Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim'' die bir konu var kadınlar kulübünde tuliş adında bir üye paylaşmış ben orda yazan sadece suyu yaptırdım hapı almadım bi incele bu konuyu istersen.. umarım dilediğin sonucu alırsın cildinde..

madecassol kremi bir hafta kullandım ama izler geçmedi acaba devam mı edeyim?
benimkide düzelir inş 3 yıl önceki resimlerime bakıyorum daha güzelmiş cildim:(

benim sivilce izlerim baya kötüydü. ben 2 ay düzenli kullandım hatta bugün yine aldım çok az lekem kaldı düşün :52:

cildini düzenli olarak temizle, madensuyunu iç ve şişede kalanı pamuğa dök sil cildini

bal maskesi de yap, cildini hem içten hem de dıştan besle

DIştan yapılan ve bir anda mucize eseri pürüzsüz cilt sağlayan bir bakım yok benim bildiğim. - Bir tek kahve telvesi olayına garanti veririm,sivilceye etkisi nedir bilmiyorum ama yapar yapmaz siyah noktaları yok ediyor, cildi duru bir görünüme kavuşturuyor tabi bir kaç saatliğine.- Asıl önemli olan cildi içeriden beslemek, bol bol su içip cilde yararlı yiyecekler tüketmek, dengeli beslenmek gerçekten cildi ve saçı toparlayan asıl şeyler.

benim sivilce izlerim baya kötüydü. ben 2 ay düzenli kullandım hatta bugün yine aldım çok az lekem kaldı düşün :52:

cildini düzenli olarak temizle, madensuyunu iç ve şişede kalanı pamuğa dök sil cildini

bal maskesi de yap, cildini hem içten hem de dıştan besle

ne güzel umarım bende de işe yarar:)
bende etkisi olmadı diye atacaktım kremi iyiki atmamışım.devamlı kullanıcam artık
temizliğimi yapıyorum jel olarak loreal pure zone ve sebamedin likitini kullanıyorum bi akşam biriyle yıkıyorum bi akşam biriyle:)
maden suyu ve balıda deniycem

DIştan yapılan ve bir anda mucize eseri pürüzsüz cilt sağlayan bir bakım yok benim bildiğim. - Bir tek kahve telvesi olayına garanti veririm,sivilceye etkisi nedir bilmiyorum ama yapar yapmaz siyah noktaları yok ediyor, cildi duru bir görünüme kavuşturuyor tabi bir kaç saatliğine.- Asıl önemli olan cildi içeriden beslemek, bol bol su içip cilde yararlı yiyecekler tüketmek, dengeli beslenmek gerçekten cildi ve saçı toparlayan asıl şeyler.

evt önemli olan içten beslemek
bu telve nasıl kullanılıyor peki yüze sürüp beklemek mi gerekiyor renk filan bırakmıyor mu yüzde

ne güzel umarım bende de işe yarar:)
bende etkisi olmadı diye atacaktım kremi iyiki atmamışım.devamlı kullanıcam artık
temizliğimi yapıyorum jel olarak loreal pure zone ve sebamedin likitini kullanıyorum bi akşam biriyle yıkıyorum bi akşam biriyle:)
maden suyu ve balıda deniycem

tek ürün kullan cildini yorma. pure zone benim cildimi iyi temizledi ama kuruttu

cildini nemsiz bırakma:34:

kahveyi iç, fincanın dibinde kalanı eline al ıslak cildine sür ve ovala

Son düzenleme:
kızlar bu aralar cildime takmış durumdayım
benim çok sivilcem olmuyo ama olunca izleri zor geçiyor.
fondöten kullanmayada gerek duymuyorum ama bazen kızarıklık oluyo yüzümde oluncada boynumla yüzüm arasında renk farkı oluyo sinir oluyorum
bi çok maske deniyorum ama etkisi kısa süreli oluyo..
benim bi arkadaşım var cildi mermer gibi ne krem kullanıyo ne maske ne peeling ne yüz yıkama jeli sadece yüzünü suyla yıkıyo..ben o kadar şey yapıyorum o kadar kusursuz bi görünüm elde edemiyorum,çokmu kafama takıyorum bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı
mesela sivilcesi olanlara,peeling yapıp ölü deriyi atman lazım deniliyor e peelin yapmayan ama cildi süper olan insanlar var genetik birşey bu demek ki ,o kadar taktım ki gelip geçenlerin yüzlerine bakıyorum pürüzsüzmü kötü mü diye.ne yapmak lazım herşeyi bırakıp suylamı yıkamak lazım bilmiyorum.

Kesinlikle genetik olduğuna inanıyorum. Stres, sigara, hava kirliliği ve beslenmede cilde çok etki yaratıyor. Ben yüzümü sabunladıktan sonra mutlaka gül suyu sürerim, birde şunu deneyin etkisini ben gördüm. bir tatlı kaşığı yoğurt bir kaç damla limon karışımını yüzünüze sürün ve kuruyana kadar bekleyip bol suyla durulayın.

tek ürün kullan cildini yorma. pure zone benim cildimi iyi temizledi ama kuruttu

cildini nemsiz bırakma:34:

benimkini kurutmadı iyi geldi ama yetersiz hissettim onu
nemlendiricimde nivea ama bilmiyorum yüz için kullanma diyenler oldu,kaliteli bi nemlendirici istiyorum..

evt önemli olan içten beslemek
bu telve nasıl kullanılıyor peki yüze sürüp beklemek mi gerekiyor renk filan bırakmıyor mu yüzde

Ben sabahları evden çıkmadan önce birtürk kahvesi yapıyorum kendime onun dibinde kalan telvesini de ovuşturarak -çok sert değil ama- yüzüme sürüyorum sonra beklemeden yıkıyorum. Renk filan bırakmıyor hiç. Sadece daha canlı ve temiz oluyor cilt, bir de masaj yapmak kan dolaşımını düzenlediği için sanırım ciltte ton farklılıkları kalmıyor.

bu krem sivilce izlerini yok ediyor mu hakkaten benimde var bi kaç tane onlara kullanayım bari peki tüylenme falan yapmıyor dimi zaten tüylüyüm bir de bu yapmasın :44:

madecessol çok iyi gerçekten. benim de baya bi sorunum vardı. büyük ölçüde geçirdi. sivilce çıkmaya başladığını hissettiğim zaman üzerine sürüyorum biraz, sabaha geçmiş oluyo. tabi her ciltte işe yaramaz.
mesela bepanthen de iyi geliyo diyolar ama bana iyi gelmedi. kendi cildini tanıman ona göre formül geliştirmen lazım.
yağlı ciltler bakımsız olmuyo malesef. başkalarına bakıp kendini üzme.

Sivilce derdim hiç olmadı. Çok nadir olarak regl döneminde 1 tane olursa olur, o da kendiliğinden söner gider... Genelde her kuaförde, her ortamda ne kullandığım sorulur. Cevabım hep aynı sabah uyanınca ve yatmadan önce bebek şampuanı ile yıkarım ve her banyoda yüzümü hafifce keselerim. Makyaj yapmaya gerek görmüyorum bilemiyorum belkide üşeniyorum, ömrümde fondoten sürmedim zaten makyajı hiç beceremem, dünya kadar kozmetik ürünüm vardır her defasında kullanıcam derim ama daha kullandığım görülmemiştir :1: Krem vs varken elimde, yüzümde falan rahat edemem. Ellerimde yumuşaktır gerçi kreme gerek duymam ama sürenlere de imrenirim işte :8:

Back
X