Maske Tarifleri güzel bir cilt için nasıl beslenmeliyiz

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
merhaba arkadaslar
ben güzel bir cildin hem genetık hemde beslenmeyle ilgili oldugunu dusunuyorum
nasıl beslenmelı ve neler yapmalıyızkı cıldımız her daım guzel olsun
tuyoları olanları buraya beklıyorum
sunu yedıkten sora sunu yaptıktan sonra cıldım guzellestı dıyenler varmı
benım cıldım yaglı ve genıs gozeneklı ben daha sıkı ve puruzsuz bır cılt ıstıyorum:teselli:

Cildin beslenme kanalıyla güzelleştiği kanısına varabilmek için uzun dönem yani yıllarca aynı şekilde beslenmek gerekli. Uzmanlardan duyduğum kadarıyla meyve, sebze ve balığın eksik olmadığı, asitli içecekler, alkol ve sigara içermeyen ve bol su takviyeli bir beslenme şekli en ideali. Hyarulonic, alfa lipoic asit, vitaminler, kinetin, Q10, beta karoten, omega 3 ve çinko cilde iyi geliyormuş. Bunların bazılarının yediğimiz gıdalarla yeterli düzeyde alınamayacağı iddiasında oldukları için bitkisel tabletleri de 30 yaşından itibaren öneriyorlar.

tesekurler
ben hem katkısız hemde saglıklı beslenıyorum
ama nafıle
sıgara alkolda yok bende
sanırım genetık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…