Bebek İkinci El Guzel bebekleriniz için yeni ürünlere buyrun hanımlar..........

canm 9 numarann içindeki badiyi almıyım 1 numarayla 10 tl olur dersen alayım onları

konu sahibi arkadaşım bugün kargom geldi ve şok geçirdim ben neyi istedim siz neyi yollamışsınız aklımın ucundan böyle bi hata olucağı geçmezdi ben üürünlerinizi iade etmek istiyorum hala şoktayım ya yukarda yazdığımı dikkatli bi şekilde okur musun lütfen badiyi ALMIYIM dedim sen bana sadece badiyi yollamışsın kabul edersen ürünlerini iade etmek istiyorum kusura bakma lütfen ama sinirlerim altüst oldu

Kusura bakma sehir disindaydim yeni gördüm neyi gondericektim peki 9 numaradaki badiyi aliyim demissin bende size dedim ki bende ona benzer badi var dedim o üçlü takım bozamam dedim ve tertemiz badi yolladım ve hala ne istediğinizi anlamadım 9 numaradaki üçlü takım citcitli bady değil içindeki komik olmuş yazdıklarınız bastan sona okursanız sevinirim artı burda bir cok kişiyle arkadaşlığım alış verişim oldu hiç basıma böyle birsey gelmemişti 9 numaradaki badynin aynısını yolladım

Lutfen benim yazdigimi iyi okurmusun icindeki badiyi almiyim yazmisim inatla badiyi istedin diyosun badiyi degil takimi istedim bende badi cok var lutfen yazdiklarimi iyi oku

Lutfen benim yazdigimi iyi okurmusun icindeki badiyi almiyim yazmisim inatla badiyi istedin diyosun badiyi degil takimi istedim bende badi cok var lutfen yazdiklarimi iyi oku

Tamam hesap numarani yolla iki bebeğimde hasta sizinle 10 tl icin ugrasamiyacam yeminle urunleride bir fakire verin benim hayrıma 10 tl icin konuşmaya bile değmez hastalıklar beni yordu zaten birde bu komik konu icin ağzımı yoramiyacam yollayın aksama esim hesabınıza aktarir

Ben 10 tlnin derdinde degilim begendigim takimin gelmemesine sinirlendim madem fakire verecek kadar comertsiniz bastan verin ofkelenince degil simdide comertlik taslamayin ben parami iade istemedim farkindaysan vermesende umrumda degil burdaki cogu arkadasta beni biliyo bu ilk alisverisim degil ozelden yazan arkadaslarda hakli olup sakin olmami soyluyolar lutfen yazilanlari bastan okuyup sakin konusun ben urunlerinizi iade edicem paranizda size kalsin insanlara dilenci muamelesi yapmayada hakkiniz yok madem zengin ve comertsin git fakire ver ne diye satip sonra bi fakire ver hayrima diyosun bu sekilde hayir kazanacaginizi mi saniyosunuz kusura bakmayin buyuk bi yanilgi icindesiniz

Offfff bak arkadasım ağzımı yoramicam yalnıs anlamisim tek badiyi istedin zannetmisim ay sinirlenicek hiçbir olay yok gönder hesap numarani akşamına parani yolluyayim uzatmaya sinirlenmeye hiç gerek yok başka sehire taşınıyoruz kargoyla ugrasamam nefes alıp öyle oku bence sakinlesirsin ayrıca özelden mesaj atanlar burdanda yazsınlar bende dostumu düşmanımı tanıyım

dostluk düşmanlık durumu değil bu neyse yanlış anladığını başta kabullenseydin basit bişey olaya dönmezdi senden hiçbişey istemiyorum üstünede ben ÖZÜR DİLİYORUM tmm benim hakkım varsa da helal olsun badiyide bu soğukta giydireyim oğlum ısındıkça sevap kazanırsın inş.. inan kargoyu açtığımda başka bişeye sinirliydim kargoyuda açınca patladım çok beğenmiştim tulumu bile unutmuştum o takımı giydirmek için açtım takımı görmeyincede böyle oldu azda olsa hak verirsin heralde RABBİM bebeklerinize şifa versin inş...

Bende özür dilerim cocuklarim hemen hemen bir aydır hasta ikisi birden esim yatıyor eşyalarımı paketliyorum ben kabullendimki ücreti gonderiyim dedim hemen Halim yok gercekten güle güle kullansın inşallah esim bir kere paketleri karıştırıp farklı kisilere yollamış yeminle bütün gun kargo ücretlerini ben karşılıyim diye mesaj çektim ben öyle bir insan değilim inanin

arkadaşlar uzun süredir bu foruma üye olduğum için yazma gereği duydum. belki sanane seni ne ilgilendirir diyceksiniz ama demeyin.Birçok arkadaştan satışımda oldu alışımda. Böyle kalabalık topiklerde herzaman yanlış anlaşılma olabilir. ikinizden de alışverişim olmadı ama ikinizde takip ettiğim kadarıyla düzeyli insanlarsınız ve alanlarda satanlarda sizden memnun. Bir yanlış anlaşılmayı bu kadar büyütmemek lazım. Aranızda çözecek kadar olgun insanlarsınız. Ben üzlüyorum böyle iyi üyelerin birbirine girmesine. Ha bir sahtekarlık olur o zman başka. Ama bu tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor. Lütfen birbirinizin kalbini kırmadan halledin olmaz mı.

Benim acımdan hiçbir problem yok zaten ben yalnıs okumusum ben kabul ediyorum o yüzden ücretini göndermek istedim neyse

biliyorum canm topiklerinden bende öfkeye kapıldım inan chicco tulumu daha denemedim yüzüne bile bakmadım sinirden nasıl bişey hiç incelemedim olcak mı olmıcak mı onuda bilmiyorum birazdan denerim artık

teşekkürler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…