How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama güya kumral boyadım amaa...

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar saçlarımı 1-1bucuk ay önce paletteyle acıp voilanın yogun kızılına 2 hafta sonra naturel kahvesine gecen haftada palettenin acıcısıyla röfle bonesini kullanarak tekrar acıp üstüne küllü kumral boyadım ama hiç açmadı sacımın rengini :bbo: acmamasından gectim 1saat durdu nerdeyse sacımda ona ragmen ilk yıkamamda aktı gitti suan bronz kahve sacım yine ve aralarda uclarda turuncu acıcıyla actıgım için
tmm kötü durmuyo ama istediğim bu renk değil ki bilmiyorumkismile
rojda demirerin geniş ailedeki sac rengi gibi olsun istiyorum
acıcı kullanmadan hangi boyayla elde edebilirm :sm_confused:

genis-aile-ic1-3439_%20334.jpg

bu kadar tesadüf oLur bende 2 saat önce diziyi izLerken içimden qeçirdim o saç rengini nasıl elde ederim die:)
bencede açıcı kuLLanmadan eLde etmek daha iyi boya kısa sürede akıo ve o renkle baş başa kalmak berbat bi durum:(

ya artık o renge de razıyım azcık dursa boya sacımda gam yemicem..daha ilk yıkamada eski rengine dönüyo acılmıyoda koyulasmıyosa sanki spreyle boyamışım gbi hiç bi değişiklik olmuyo
voila kullanıyorum uzun zmndır hiç böyle olmamıştı...ablamın sacınıda aynı boyaya boyadık dipleri sarı oldu nerdeyse bende tık yokk
puff yok mu kızlar yardım edicekk...

VoiLa da bu sorunla hiç karşıLaşmadım açmadan kuLLandıqımdan oLsa qerek..:S
ßence Sen bu işi bi kuaföre danış Derim:))

şuan saçlarım tamda o renk şakkıdı
bir yılı aşkın süredir aynı rengi kullanıyorum
umarım sizede yardımı olur ama ilk boyamada olmadı deyip renk değiştirmeyin sakın çünkü kötü sonuçlar elde edilebiliyor
alix ; açık kumral dore we sarıyı karıştırıyorum 2. boyamada istenilen renk elde ediliyor
ama şöyle bir durumda war güneşten dolayı zamanla saç gereğinden fazla açılabiliyor ozaman bir defaya mahsus koyu kumral dore kullanıyorum kaydirigubbakcemile5

ayy saol cnm yaa cvp için denicem bunu cok sıkıldım artık evde ceşit ceşit boyalar doldu
bunu da alsam bişey kaybetmem ;)

ayy saol cnm yaa cvp için denicem bunu cok sıkıldım artık evde ceşit ceşit boyalar doldu
bunu da alsam bişey kaybetmem ;)

bişey değil tatlım ama dediğim gibi bir defada olmadı diye wazgeçme sakın 2. boyamada mutlaka istediğini elde edersin :lepi:

bende kumral ve açık sarıyla bu rengi elde ediyodum
ama 2. boyada falan ancak oturyo renk
15 gün arayla boyadığımda sorun olmuyodu

çok fazla üst üste boyamışsın saçını saçın genel yapısı keratini öldüreceksin saçınızda anladığımkadarıyla kızıllıklar var açık kahve natürel kahveyi deniyebilirsin sıcak bir renktir

evet cnm cok sık boyadım sanrıım o yuzden tutmuyo artık
naturel kahve boyadım ama koyu renk istemiyoruma rtık
zaten acık renklerden hevesimi alayım siyah boyayacagım

açık kumral dore ve sarı mıı bu kızın saçı küllü değil mi azıcık yaa :S:S:
turuncu olmas mı bunlara boyayıncaaa
benm saçımda hafif karamel sarı arası bişi bu renk istiorum tam olarak bu alix in numaralarını verebilir misinn???

açık kumral dore ve sarı mıı bu kızın saçı küllü değil mi azıcık yaa :S:S:
turuncu olmas mı bunlara boyayıncaaa
benm saçımda hafif karamel sarı arası bişi bu renk istiorum tam olarak bu alix in numaralarını verebilir misinn???

eğer boyanın yansıması kızıl olursa turuncu olur werdiğim boyaların yansımaları sarı oyüzden turuncu olması nerdeyse imkansız :olmaz: ama zemin rengide çok önemli tabi
küllü rekler zamanla yeşile döner oyüzden tercihim değil. profil resmime bakarsanız saç rengimi görebilirsiniz şakkıdı

Back