Arkadaşlar, son 3-4 gündür evimizde hareket edince ancak fark edilen aşırı küçük kahverengimsi böcekler bastı, ama her yerdeler yataklar koltuklar dolaptaki kabanlarda tek tük ama karton kutuların etrafında sayıca biraz daha fazla daha da kötüsü üzerimizde geziyor, kaşındırıyor ve huylandırıyorlar ilk araştırmalarım sonucu bunların toz böceği olabileceğiydi fakat sonradan öğrendim ki 1-2 hafta önce balkonumuza kuş yuva yapmış annem ise kıyamamış ve yuvayı bozmamış, güvercin biti olabileceğini düşünüyorum evi basan canlıların çünkü balkonda ve balkona yakın odalarda daha fazla, sizden öğrenmek istediğim başına güvercin biti sorunu gelen oldu mu? olduysa veya bilgisi olan varsa bu böcekler nasıl gözükür? bizdekiler çok küçük kahve-siyah ve dokununca hızlanıyorlar, ezince ölüyorlar ama tırnağımın arasında ezdiğimde çıt sesi veriyor. böceğin ne olduğunu tespit etmeme ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü kitinofobim var ve iki gecedir ağlama nöbetleri geçiriyorum üzerimde görünce. Şimdiden teşekkürler.