Güvercin biti? Acil yardım

ruveydaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
18
2
28
Arkadaşlar, son 3-4 gündür evimizde hareket edince ancak fark edilen aşırı küçük kahverengimsi böcekler bastı, ama her yerdeler yataklar koltuklar dolaptaki kabanlarda tek tük ama karton kutuların etrafında sayıca biraz daha fazla daha da kötüsü üzerimizde geziyor, kaşındırıyor ve huylandırıyorlar ilk araştırmalarım sonucu bunların toz böceği olabileceğiydi fakat sonradan öğrendim ki 1-2 hafta önce balkonumuza kuş yuva yapmış annem ise kıyamamış ve yuvayı bozmamış, güvercin biti olabileceğini düşünüyorum evi basan canlıların çünkü balkonda ve balkona yakın odalarda daha fazla, sizden öğrenmek istediğim başına güvercin biti sorunu gelen oldu mu? olduysa veya bilgisi olan varsa bu böcekler nasıl gözükür? bizdekiler çok küçük kahve-siyah ve dokununca hızlanıyorlar, ezince ölüyorlar ama tırnağımın arasında ezdiğimde çıt sesi veriyor. böceğin ne olduğunu tespit etmeme ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü kitinofobim var ve iki gecedir ağlama nöbetleri geçiriyorum üzerimde görünce. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim üzerlerimizde geziyorlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun

Canım bir bilgim yok ama güvercinlerden oldugunu zannetmiyorum, bizim balkonda da var annemlerde ama hic boyle biseyle karşılaşmadık. Zaten güvercinde ki bit eve yayılmaz, güvercinde kalır varsa bile. Bence evi ilaclatin. Birde Google da araştır istersen.

Canım bir bilgim yok ama güvercinlerden oldugunu zannetmiyorum, bizim balkonda da var annemlerde ama hic boyle biseyle karşılaşmadık. Zaten güvercinde ki bit eve yayılmaz, güvercinde kalır varsa bile. Bence evi ilaclatin. Birde Google da araştır istersen.
İnternette yazan olmuş eve yayıldı diye bu güvercinlere bakmadık biz kendi kendine yuva yapmış ve onun bölgesinde çok çok fazla bu böcekler bugün yuvayı kaldırdık zaten kuşlar uçmuş ama evin her yerinde böcek. Bilmiyorum nasıl baş edicez ilaçlatmamız gerekecek sanırım o da çözüm olur mu bilmiyorum inanın kafayı yemek üzereyim sineğe bile tahammül edemem şimdi vücudumda geziyor bu yaratıklar. Teşekkürler cevabınız için.

Rica ederim, galiba kesin çözüm ilaçlamanız umarım kısa zamanda kurtulursunuz :)

İlaçlama kesin sonuç verir mi? böcekler çok ufak ve çok fazla her yere yayılmış olabilir. Daha önce ilaçlama yapmış olan arkadaşlar lütfen bilgi paylaşırsa sevinirim.

İlaçlama kesin sonuç verir mi? böcekler çok ufak ve çok fazla her yere yayılmış olabilir. Daha önce ilaçlama yapmış olan arkadaşlar lütfen bilgi paylaşırsa sevinirim.
Cozebildiniz mi sorunu? Bende 1 aydir ugrasiyorum 4 defa ilaclattik ama hala goruyorum bu boceklerden.

Arkadaşlar ben bıktım bu güvercin bitinden kurutulan var mı ? ne olur yardım akıl verinb 2 kez ilaçladık evi

Korkuyorum evde kalıyoruz çocuk var yiyoruz yemek içiyoruz ya yanlışıkla yersek küçücük bişey yalvarırım kurtulan mesaj yazsın

Korkuyorum evde kalıyoruz çocuk var yiyoruz yemek içiyoruz ya yanlışıkla yersek küçücük bişey yalvarırım kurtulan mesaj yazsın
Merhaba baya uzun zaman geçmiş bilmiyorum görürmüşsünüz kurtuldunuz mu Nasıl oldu durum ney inanın aynı durumdayım ve bir cözüm bulamadım küçük çocuğum var yaşamayan bilemez yardımcı olur musunuz ?

X