• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik hissi sosyal fobi

bayangamzeli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
108
28
13
25
Merhaba bende sosyal fobinin belirtileri var çok yaygın yani artık her ortam da olmaya başladı annemin yanında rahat değilim zaten annemle babam ayrı bir annem var bir de teyzem var kuzenim var hiç birinin yanında kendimi rahat hissedemiyorum zorla konuşuyor gibiyim özel psikiyatriye 3 kere gittim maddi sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım o zaman doktorum sende anksiyete bozukluğu var demişti ama benim sıkıntım iletişim kuramamak, insanlardan kaçmak. 6 aydan beri paxera kullanıyodum Mart'ta bitti ilacım yazdiramadim sıkıntılarım yüzünden çok ilerledi artık algılarım bozuldu stresten herhalde insanların dediklerinden bir şey anlayamıyorum akıcı bir iletişimim yok sürekli ne konuşacağım diye düşünüyorum. Bayram geliyor teyzemi bile arayamıyorum sanki herkes benden sıkılıyor herkes benimle dalga gecicek alay edicek gibi geliyor herkesle bağım koptu çok üzgünüm üzerine gitsem de geçmiyor bu hastalık hanımlar

Bırakın sıkılsınlar ne olur ki? En kötü ne olabilir ki diye düşünün. Ben de kendimi kimsenin yanında rahat hissetmem cok çünkü kapalı kutu bir insanım özel konuları vs kimseyle konusmam. Ancak gel gelelim benden sıkılma konusuna , hiç umrumda değil valla:) öyle oldugu için de cok rahat havadan sudan konusabilirim. Herkes istiyorsa sıkıntıdan ölsün banane , benim herkesi eğlendirmek gibi bir görevim mi var ? Özel değilse anne babanızda da konusma ile ilgili bir tutukluk sıkılganlık var mıydı? Cocuklara bu aileden geçer cünkü.

Merhaba bende sosyal fobinin belirtileri var çok yaygın yani artık her ortam da olmaya başladı annemin yanında rahat değilim zaten annemle babam ayrı bir annem var bir de teyzem var kuzenim var hiç birinin yanında kendimi rahat hissedemiyorum zorla konuşuyor gibiyim özel psikiyatriye 3 kere gittim maddi sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım o zaman doktorum sende anksiyete bozukluğu var demişti ama benim sıkıntım iletişim kuramamak, insanlardan kaçmak. 6 aydan beri paxera kullanıyodum Mart'ta bitti ilacım yazdiramadim sıkıntılarım yüzünden çok ilerledi artık algılarım bozuldu stresten herhalde insanların dediklerinden bir şey anlayamıyorum akıcı bir iletişimim yok sürekli ne konuşacağım diye düşünüyorum. Bayram geliyor teyzemi bile arayamıyorum sanki herkes benden sıkılıyor herkes benimle dalga gecicek alay edicek gibi geliyor herkesle bağım koptu çok üzgünüm üzerine gitsem de geçmiyor bu hastalık hanımlar
Merhaba sevgili arkadaşlar. Kuantum enerji çalışmalarına, enerji terapileri, kişisel gelişim, psikoloji, kişisel gelişim eğitimleri, bireysel seans ve çalışmalar, yoga ve meditasyon konularına ilgi duyuyorsanız bu konudaki bilgi birikim ve tecrübelerimle paylaşımlar yaparak sizlere katkıda bulunmak ve etkileşimde olacak olmak beni heyecanlandırıyor. burada yeniyim ve sizlerle buluşmayı , paylaşımlar yapmayı heyecanla bekliyorum. profil ismim kişisel olarak planladığım ve kadınlarla çalıştığım proğramımın ismi ve tüm kadınların dişil enerjilerinin şifalanmasına ve kendi potansiyellerine uyanmalarına niyet ederek burada yer almaya gönüllü oldum. Bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın benim güzel yol arkadaşlarım.
.
burada ki konu hakkında size kişisel olarak söyleyebileceğim şu var, sizde sorun olmaya bilir bir de bu açıdan bakın, belki hayatınzda almanız gereken bir kararı geciktirdiniz, belki hayatınızda bir yenilik var ve siz bunu henüz keşfedemediniz. size tavsiyem, kendize özel bir defter edinin ve yazmaya başlayın tüm duygularınızı ve kendinizi bir süre şu sorularla meşkul edin;
Hayatımın neye benzemesini isterdim?
Ben kim olsaydım bu hoşuma giderdi?
hayatımda ertelediğim hangi değişimi şimdi başlatabilirim?
ilk başta size komik gelebilir, lütfen deneyin en kötü ne olur ki :) sevgiyle kalın güzel yol arkadaşım

Back