- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Merhabalar dünyalar güzeli KK üyeleri . Benim derdim sevdiğim bir arkadaşımla ilgili. Adına Sema diyelim. Sema özünde iyi bir kızdır. Herşeyini anlatmaz gizemli bir tarafı vardır. Mesela yaşını neredeyse 10 yaş kücük söyler herkese. Ki bana da öyle. Ben bir tesadüfle ögrenmistim gercek yaşını.. Bilmiyor benim bildiğimi.. Ama buna pek takılmadım. Kompleks yapıyordur dedim. Özünde yalan söylemis oluyor tabi ama . Her gün arar sorar. Asla ihmal etmez. Ulasamazsa merak eder, önemser. Belki bu sebeple bazi seyleri sorun etmedim. Yani hic bir zaman kötü niyet hissetmedim.
Bir de görüsme mevzusu var. Ne zaman telefonla konussak "bir gün ayarlayalim, ya ben sana geleyim ya da bir yere gidelim" der. Ben cok kez evimde agirladim ama bir kez beni davet etmedi. Ben yanliz yasiyorum o ailesiyle. Ama bu gerekce olamaz diye düsünüyorum. Önceleri bunu da hic sorun etmedim.. Ama neredeyse 1 yildir 1 kez bile davet etmeyince insan sorgulamiyor degil. Siz ne düsünürsünüz? Güvenmeli miyim güvenmemeli miyim hep ikilemde kaliyorum.. Bir hatasi da olmadi aslinda. Ama kafamda hep bosluklar var
Bir de görüsme mevzusu var. Ne zaman telefonla konussak "bir gün ayarlayalim, ya ben sana geleyim ya da bir yere gidelim" der. Ben cok kez evimde agirladim ama bir kez beni davet etmedi. Ben yanliz yasiyorum o ailesiyle. Ama bu gerekce olamaz diye düsünüyorum. Önceleri bunu da hic sorun etmedim.. Ama neredeyse 1 yildir 1 kez bile davet etmeyince insan sorgulamiyor degil. Siz ne düsünürsünüz? Güvenmeli miyim güvenmemeli miyim hep ikilemde kaliyorum.. Bir hatasi da olmadi aslinda. Ama kafamda hep bosluklar var