4 farklı kişiyle otel kaydım mevcut .hiç birinin bildiğim kadarıyla suça karışmışlığı vs yok.subaylık sınavına girdim.sözlü mülakatı bekliyorum .güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkarır mı?çok araştırdım %95 i çıkarmaz diyor avukatlar dahil.ama ülke durumu malum sürekli bir şeyler değişiyor. Kesin bir bilgisi olan var mı?böyle bir durumu olup askeriye polisiye gibi güvenlikle ilgili kadrolara giren var mı? Çok emek ettim kazanmak için tedirgin oluyorum.
4 farklı kişiyle otel kaydım mevcut .hiç birinin bildiğim kadarıyla suça karışmışlığı vs yok.subaylık sınavına girdim.sözlü mülakatı bekliyorum .güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkarır mı?çok araştırdım %95 i çıkarmaz diyor avukatlar dahil.ama ülke durumu malum sürekli bir şeyler değişiyor. Kesin bir bilgisi olan var mı?böyle bir durumu olup askeriye polisiye gibi güvenlikle ilgili kadrolara giren var mı? Çok emek ettim kazanmak için tedirgin oluyorum.
Bu soru daha önce de soruldu. Defalarca cevap verildi. Cevaplar sizi tatmin etmiyorsa bekleyip göreceksiniz... Bana sorarsanız sorun çıkarmaz ama zaten sizi elemek istiyorlarsa gözünüzün üstünde kaşınız olmasını bile bahane edebilirler malesef...
Çok araştırıp avukatlardan dahi kesin cevap alamamışken buraya kesin bir bilgisi olan var mı diye sormak sizce mantıklı mı? Kimden aldığınız belli olmayan kesin sorun olmaz cevabı sizi rahatlatacak mı yani gerçekten? Soruşturmanızın sonucunu beklemekten başka çareniz yok. Sonucunuz açıklandığında olumlu olumsuz konuya eklerseniz günün birinde sizinle aynı durumda olan birine ancak örnek olmuş olabilirsiniz.