• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik sorusturmasi

hayat9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
24
1
1
Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi + pomem ve askeriye meslekleri icin soruyorum
OTEL DEĞİL GUNU BİRLİK EV DİYE GECİYORDU O SEHRİ BİLMEDİGİMİZ İCİN VE OTELLERDEN DAHA UYGUN OLDUGU İCİN SEÇMİŞTK

Son düzenleme:
Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi + pomem ve askeriye meslekleri icin soruyorum
nema problema.sorun olmaz. özel hayat denen bir şey var

Bunlar arsivleniyor mu ya? Binlerce otel var turkiyede. Yillarca saklaniyor mu bu bilgiler?

Askeriye için yok yakınımdan bir çok kişi var. Sadece güvenlik soruşturması çok önemli, okulu kazandığınızda güvenlik soruşturmasına devam ediliyor hatta ama bu bahsettiğiniz şeyle ilgili bir şey değil.

Askeriye için yok yakınımdan bir çok kişi var. Sadece güvenlik soruşturması çok önemli, okulu kazandığınızda güvenlik soruşturmasına devam ediliyor hatta ama bu bahsettiğiniz şeyle ilgili bir şey değil.
Teşekür ederim bi cok kisi etkilediğini söylemiş te

Sorusturmada ahlak ve edebe aykiri davranis diye bi baslik var ona girmezmin

Öyle olsa daha otelde kalırken müdahale edilir sizce bir suç unsuru oluşturabilir mi?
Binlerce metres buluşması gerçekleşiyor, hatta otel sahipleri hem eslerini hem metreslerini farklı bloklarda idare ediyor.

O taciz gibi durumları kapsıyor olabilir ama soruşturmanın asıl amacı terör ve malum örgüt

Öyle olsa daha otelde kalırken müdahale edilir sizce bir suç unsuru oluşturabilir mi?
Binlerce metres buluşması gerçekleşiyor, hatta otel sahipleri hem eslerini hem metreslerini farklı bloklarda idare ediyor.

O taciz gibi durumları kapsıyor olabilir ama soruşturmanın asıl amacı terör ve malum örgüt
Teşekkür ederim

O sehiri bilmedigimiz kalacak yerimiz olmadigi icin googleden bakip pansiyon tutmuştuk
Sıkıntılıdan kastım fuhuş yeri gibi ya da herhangi bir örgütle bağlantılı yerlerdir. Normal bir konaklama pansiyonu sıkıntı yaratmaz yani takmayın kafanıza.

Hayır bakılmıyor. Bir çok farklı kişiyle otele gittim. Hiç bir şey olmadı

OTEL DEĞİL GUNU BİRLİK EV DİYE GECİYORDU O SEHRİ BİLMEDİGİMİZ İCİN VE OTELLERDEN DAHA UYGUN OLDUGU İCİN SEÇMİŞTK
Sizin kiminle nerde kaldiginiz memuriyet sicilinizi ilgilendirmez. O güvenlik soruşturması başka alanlar için. Terör,tarikat, vatana ihanet, işlediğiniz suçlar , psikolojik sorunlar vb gibi düşünün. Otelde kalmışsın, pansiyonda sabahlamissin ,barlarda dolasmissin bunlara bakmazlar.

Sorun olmaz. Güvenlik soruşturmasında bunlara bakılmaz.

Back