O bodrumdan kim çıkacak ?
Kimler çıkacak ?
Yok alman kanasçı , yok rus bilmem ne ? Olay bundan daha derin .
Güvenlik görevlilerine ateş aç , binaya yaklaştırma .İlle de belediyenin ambulansını iste . Kolay değil oradan öyle sıvışmak .
Bunca yaşanan olaydan sonra br binanın bodrumunda kalanlar için hdp açlık orucunda , bilmem kim çırpınıyor , hepsi ayaklandı ?
Ya o bodrumda kim var , ya dikkatler orada iken başka yerde neler olacak/oluyor ? Aman .
Valla buyukbaslardan birileri var o kesin
Amac ambulansla oradan kaçırmak. Bizim cok "humanist" ılık su solcularimizda katliamm , vahset , soykırım diye cigirip yardim ediyorlar.
Twitter'da kula_mer isimli bir askeri takip ediyorum. Su sekilde paylasmis;
"1-PKK'lılar (YPG), AynelArab'daki mücadele boyunca nerdeyse tüm batılı Özel Kuvvetlerden çok ciddi şehir savaşı eğitimi aldı.
2-Bu eğitim, Suriye ve Kuzey Irak'taki boşalmış köylerde kurulan plastik mermili eğitim alanlarında pekiştirildi.
3-Oralarda eğitim alan PKK'lılar, Çözüm Süreci içinde askerin operasyona çıkarılmamasını fırsat bilerek, şehirden topladıklarını eğitti.
4-Bu eğitimler ise köylere çok yakın alanlarda yabancı savaşçıların da gözetimi ile yapıldı. 4.500 üzerinde YDGH'lı terörist eğitim aldı.
5-Bu eğitimlerin sonuçlarını, ilçelerdeki evlerin her köşesine ustaca yerleştirilmiş patlayıcılardan ve fotosellerden görmek mümkün.
6-Ayrıca dağ kadrosundan şehre inen teröristler, termal kamera, drone, gece görüş dürbünü ve yeni teknolojik teçhizatla desteklenmiş
7-Özellikle keskin nişancılar ve milletvekilleri, muhtemelen olaylar başlamadan önce ortak muhabere eğitimi yapmış gibiler.
Bu dönem ilk icraatları Komandoların Lice güneyindeki bir köy civarında sıkışmış 30 teröristi canlı kalkan eylemiyle kurtarmak olmuştu.
Sivil kalabalığın arasında milletvekillerinin olduğunu öğrenen asker ateş edememiş ama o sıradaki terörist ateşiyle 3 şehit vermiştik."