guvenim yok...cikmazlardayim...

Zaten türk toplumunda evlilikler hep erkek aileleri yüzünden bitiyor. Tiksiniyorum çoğundan. ne ego, ne bencillik bu?

Benim sorunum evliligim. Esim. Eşimin içkisi yok. Sigara içer. Kumar oynatmaz. Beni aldatmadi ama
1- Ailemi sevmez. Evime gelmesinden hoşlanmaz. Bunu da çok belli eder.
2- Ailesine çok düşkün annesine özellikle.
3- Ailemle dahi rahat konusamam.
4- Benim ailem yerin dibine sokuyor bana sürekli söylüyor bunları
5- Kendi ailesi bize dünyaları bahsetmiş gibi davranıyor

Kısacası onlar beni sadece beni ailemsiz istiyor. Kendi ailesiyle hep iyi iolalım istiyor. Kendi ailesinde az hatası olmadı bana. Esimede doğru karar vermiyor sürekli uzuyor beni.
aynısı bizde de oldu. ailem kapıya kadar geldiler, ben aşağı indim onları görmeye. eve girmeden gittiler. bir defasında 2 ay görüşmeme izin vermedi. eşim ailemin evine gelip onlara bir ton laf söyledi. ailemle görüşemeyeyim diye telefonumu elimden aldı, 2 ay falan telefonsuzdum. ya ben ya onlar dedi. bu hayat böyle geçecek, seçimini ona göre yap dedi. telefonumu kapatıp, gizlice annemle görüştüğüm oldu. arkalarından ağzına geleni söyledi. daha neler neler. hatta çeyizimi bile alamadım hâlâ.

1 seneden fazladır evliyiz. şimdi ise babamla can ciğer, annemle henüz pek arası düzelmedi ama annem geçen gün ona sarıldı, o da sarıldı. çok şükür geçmişe göre çok çok iyiyiz.

yapman gereken öncelikle sabırlı olmak. ne diyorsa onu yap. evden bir şey getirme diyorsa getirme. onun sözünden çıkmadığını, sana güvenebileceğini hissettir. en büyük fedakarlığı ailenin yapması gerekiyor. onlarla görüş ve aranızın düzelmesi için onların da alttan alması gerektiğini anlat. ya eşini babanı araması için ikna et ya da babanı eşini araması için. bir şekilde aralarını yaparsan annen de arada kaynar. bende öyle oldu en azından.
ne kadar zamandır evlisiniz?

Merakımı mazur gör.
Ailenizi istememesindeki neden ne peki ?
kusura bakma özel bir nedense cevap yazmayabilirsin...

Merakımı mazur gör.
Ailenizi istememesindeki neden ne peki ?
kusura bakma özel bir nedense cevap yazmayabilirsin...

Onun bu tavri yüzündenve ailesi... Depresyona girdim . Annemlerde aağladım dayanamadım ben boşanma aşamasına geldim dedim sinir krizleri geciriyorum. Annem bu kadar kotuysen bosan dedi. Babamda Ben senin verdiğin kararın her zaman arkasindayim dedi. Onun annesi bide eltim birlik oldular da neler neler söyledilerbana . O zaman savundu beni annesiyle kavga etti. Eltim bunu fırsat bildi ortalığı karıştırdı sonra eşim tüm bu kavgaların sebebi bilmeye başladı. K.v. eltimle benim lafimi taşıdı . Ondan sonra tüm kavgaları yapan onun ailesi değilde ssuçlu değilde benim ailem kocanın yaninda dur boyle yapılmaz diyeceklermis. İste. Annemle babamın ttüm sucu bu...

Benim yalanciligimdan tutunda cimri terbiyesiz ahlaksız daha neler neler söylediler yuzleri hic gulmezdi bide ben onlara yemek yapardım yemezler di bile.

Ya çok sama kusura bakmasın bir insan ailesini silemez.souçta yarın öbürgün ne olacagı belli olmaz.eşinden
Onun bu tavri yüzündenve ailesi... Depresyona girdim . Annemlerde aağladım dayanamadım ben boşanma aşamasına geldim dedim sinir krizleri geciriyorum. Annem bu kadar kotuysen bosan dedi. Babamda Ben senin verdiğin kararın her zaman arkasindayim dedi. Onun annesi bide eltim birlik oldular da neler neler söyledilerbana . O zaman savundu beni annesiyle kavga etti. Eltim bunu fırsat bildi ortalığı karıştırdı sonra eşim tüm bu kavgaların sebebi bilmeye başladı. K.v. eltimle benim lafimi taşıdı . Ondan sonra tüm kavgaları yapan onun ailesi değilde ssuçlu değilde benim ailem kocanın yaninda dur boyle yapılmaz diyeceklermis. İste. Annemle babamın ttüm sucu bu...

Annen ve baban yapman gerekeni yapmış.şu eltiler yokmu %90ı haset bir tanede bende var evimden komsuma gitmemden tuttunda çalışmama kadar herseyimi kıskanıyor.yani herkezde var tabii seninkiler ailece fena.boşvereceksin.ama eşnle konus iyi yerinden girmeye çalış.bir kadın bir erkeğe istese herşeyi yaptırır.eşinle ailenin arasını düzeltmeye çalış.

X