guvenim yok...cikmazlardayim...

sozeden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
30
1
36
Benim sorunum evliligim. Esim. Eşimin içkisi yok. Sigara içer. Kumar oynatmaz. Beni aldatmadi ama
1- Ailemi sevmez. Evime gelmesinden hoşlanmaz. Bunu da çok belli eder.
2- Ailesine çok düşkün annesine özellikle.
3- Ailemle dahi rahat konusamam.
4- Benim ailem yerin dibine sokuyor bana sürekli söylüyor bunları
5- Kendi ailesi bize dünyaları bahsetmiş gibi davranıyor

Kısacası onlar beni sadece beni ailemsiz istiyor. Kendi ailesiyle hep iyi iolalım istiyor. Kendi ailesinde az hatası olmadı bana. Esimede doğru karar vermiyor sürekli uzuyor beni.

hep bana hep benim aileme olur mu evlilik karşılık yürüyen bir kurumsa sen ailesine nasıl saygı gösteriyorsan onunda senin ailene saygı göstermesi gerekir.

Derdim evliligim gün geçtikçe avuclarimin içinde eriyip gidiyor. Eşime ne kadar uzuldugumu anlatamiyorum. Bu kadar çok uzulurken hic birşey yokmuş gibi davranamiyorum.

ailenle cokmu yakın evleriniz? çoğu erkekler hanımları kendi ailesine daha çok yakın olsun isterler. ve zaten her iki aile içinde, çok sıkı fıkı olmaya hergün hrgun onlarla birarada olmaya gerek yok bence en güzeli mesafe.. esinle aran iyise, ki zaten herkes içinde önemli olan sizin iyi olmanizdir.

Allah yardimcin olsun. Aileler isin icine girince sorunlar cikmaz oluyor. Kendi senin aileni istemezken senden bunu nasil bekler. Ama erkekler böyle iste onlardan adil davranmalarini beklemekle belkide hatayi biz yapiyoruz. Onlarin adalet duygulari farkli calisiyo

Düşünsenize annesiniz, 9 ay karnınızda taşıdınız büyüttünüz eline iğne batsa sizin de canınız yandı okuttunuz yemediniz yedirdiniz içmediniz içirdiniz. Evladınız evlendi.
Eee?
Damat surat yapıyor, görüştürmüyor.
Bu ne kötü bi duygu.
Kendinizi annenizin yerine koyun.
Ağaç kavuğundan çıkmadınız heralde.
Görüşceksiniz tabiki ailenizle. O ne hakla anne/kızın arasına giriyor?

Bu nedir ne zannediyor bu erkek milleti kendini, bazen hiç anlamıyorum.. Allah yardımcınız olsun ama biraz cesur olun. Annenize ve ailenize karşı tavrı neyse sizde o tavırla yaklaşın.. Neden böyle yapıyorsun derse de söylersin..

Sevmek zorunda değil ama saygı duymak evine gelene güler yüzlü olmak zorunda..

Allahım ,çıldıriciimm.Nedir bu erkeklerdeki birey olamama, anneci olma merakı??
Ya anneyi sevmek ayrı,anneci olmak ayrı.Baştan taviz falan vermeyin.Kavga edin,bağırın çağırın demiyorum ama haklıyken susarsanız sizi kapıdan da çıkarmaz.

Hemfikirim..
süs çiçeği lafta koca..
senden önce ailem var benim ..
koca bulurum ama aile asla ..
bencil koca ..

Boyle durumda tek yapman gereken sey resti cekmektir cnm...ya beni ailemle kabul edersin ya da beni kaybedersin diceksin...erkekler sadece kaybetme korkusu yasadiklari zaman U dönūşū yaparlar..eger ki umursamiyorsa zaten seni sevmiyordur...boyle olmasi durumunda da yapilacak tek birsey var..bosanmak..

siz kovukta mı yetiştiniz canım ailenizle görüşmek en dogal hakkınız ailenizin izniyle aldı sizi gnahını almayayım da sanki kaynananız onu böyle dolduruyor yoksa bir erkek neden nefret etsin ki bizim gibi değil olnlar yüzeysel düşünürler daha kolay anlaşırlar ailenize üzüldüm sizi çok özlerler

Ailemi istemiyor bazen bana da diyor zaten kizimizin onun torunu olduğunu bile istemiyorum agrima gidiyor bu diyor.

En son anlemlerden hesap sormaya gitcem sana bağırıp cagiracagim benim pesimden geleceksin diye bana baskı yapıyordu. Ben de iki aileyi topladım . Bosanacagim. Oğlunuz bunları bunları yapiyor. Bunları söylüyor sürekli onun annesine sen boyle boyle yapiyon daha önce bunları bunlari yaptin. Oglunuzla gecinmeyecegim dedim. İki uç senedir ayni lafları hem oğlu rezil etti evliligimizi oğullarını destek verdiler. Oğlu kavga edince bana kendi içindeki nefretini döküp gidiyordu bana. Bağırdım onlara.

Hala diyor ki bana anneme çok laf söyledin.
Bu kadın benden soğumuş, ben sene nasılbu hale getirdim demiyorda...

laf söyletme sakın..senin annen baban varsa benimde var..senin için nekadar kıymetliyse benim içinde okadar kıymetli de...en nefret ettiğim olaylardan birtanesi herkesin ailesi var ve saygı duyulmak zorunda!!

Canım ben kendı fıkrımı beyan edıcem sadece sunu bunu yap demeyecegım..
Benım ıcın aıle herseyden once gelır, esımden bıle, cunku soyle bır gercek var kı her kahrını ceken, senı bugunlerıne getıren ve maddı manevı destegını ustunden eksık etmeyen tek kısı anne ve babandır.. Ve onlar olmasaydı sende olmayacaktın.Bu nedenle her zaman aıleme saygı gosterılsın ısterım-sevmek zorunda degıl saygıda kusur ederse karsısında benı bulur ve asla aıleme laf soyletmem, gerekırse varsa bır yanlısları ben soylerım ama esım onlara en ufak bır kırıcı soz yada onlara uzecek bır hareket yapamaz!
hem ınsan esını secebılır ya da degıstırebılır ama aılenı kaybettıgınde gerı getırme sansın yoktur.onlar tektır-bırdır!

Ne olacağını bilmiyorum. Bundan sonra bu hataları yapmayacağım diyor ama ben güvenmiyorum çünkü onun kalbi kara.
Bi de diyor ki ben eve geleni karismam, yalan söylüyor...kardeşim geldiğinde masaya koyduğunda bu iki kişilik dedi. O masada ben ve kardeşim de vardı kizimla bana dedi. annemler bizim için neler yaptılar. Bunu duydukça daha cok sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…