güvenilir yayınevleri

nehir05

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
3
2
23
hanımlar kpssye çalışıyorum ve internet üzerinden kpss kitapları almak istiyorum fakat bir sürü yayınevi bir sürü site var bana önerebileceğiniz kaynak veya alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı ? örneğin bkm kitap, kitapsec, isemkitap, kitapyurdu gibi bir sürü site var hangisinden alacağımı şaşırdım, ayrıca matematikte tamamen sıfırım benim gibi olup bu matematiği halleden var mı aranızda yardımcı olur musunuz lütfen

Beğendiğin hocalar varsa onların kaynak kitaplarını al, tek hocanın değil ama birkaç tanesinin. Alan çalıştığım için sana hoca önermem, alan olsa önerebileceğim birkaç isim olurdu.
Benim yolum bu şekilde, hocayı beğenirsem alıyorum ama tabi o hocaya instagram da bakıyorum. Araştırıyorum

Bkm kitap yurdu amazon trendyol buralardan alabilirsin. Türkçede aker kartal hoca ve kaynakları çok iyi. Coğrafyada engin Eraydın ve kendi kaynakları aynı zamanda bayram meral ve Mehmet eğit baya iyiler. Genel olarak benim hocamın kaynakları çok güzel. Pegem yargı yediiklim diğer önereceklerim arasında. Ayrıca aşina yayının matematik kaynaklarıda güzel

Ben geçen gün idefix'ten pegem eğitim bilimleri soru bankası seti aldım bayağı araştırdım en uygun oradaydı, sorunsuz geldi daha önce de kullanmıştım memnunum. Onun dışında yargı yayınevinin kendi sitesinde farklı yayınların satışı yapılıyor oraya da bakabilirsiniz orada iyi. Bir de kpss sayfamız var arkadaşlar paylaşım yapıyor oraya da gelebilirsiniz. Popüler Konu - 2023-2024 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Tüm kitaplarımı neredeyse kitapyurdundan alıyorum. Amazon da iyidir.
İsem kitaptan daha bu ay aldım ismini ilk defa duydum ama kitap geldi gününde sorun yaşamadım.
Matematik için de video izleyin çözümlü sorular oluyor onları çözün.
Çözümlerine bakın inceleyin.
Özellikle yapabileceğiniz konulara daha çok odaklanın mesela kesirler konusu daha kolaydır bana öyle geliyordu en azından.
Problem soruları çok çıkar ve soruyu anlayınca yapılacak sorular okuduğunu anlama yani.
Tabii önce temeliniz yoksa doğal,asal,sayma sayıları vs yoksa önce onlardan başlayın.

İsemkitap hariç hepsinden alışveriş yaptım. İdefix de iyiydi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hepsi de kendince uygun, kampanya falan da yapıyorlar. Kpss yayınları aslında üç aşağı beş yukarı yakındır. Zaten tek kaynak da yetmez. Birkaç yayın denemelisiniz.

X