- 15 Kasım 2019
- 15
- 14
- 33
- Konu Sahibi Hayvanseverinsansevmez91
Hanımlar merhabalar
İstanbul’da uyguna botoks yaptırabilceğim güvenilir kaliteli bi yer arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar merhabalar
h100 cilde haricen uygulanması gereken bişey. enjekte edilmesi uygun değil. kliniğe maliyeti 40-50 liraMerhabalar botoks için uygun bir yerr bulabildiniz mi, ben dudağımı yaptırmıştım azeri bir hekim yaptı. Nişantaşında, açıkçası memnuın kaldım botoks u uygun yapıyordur disport kullanıyor. İsterseniz gidin bir bilgi alın derim o dönem uygun çalışıyordu 700 falandı tanınma aşamasında olduğu için.. Burası nişantaşında sf la estetica.
Onun dışında bu lazerdir h 100 dür gittiğim bir yer vardı. orada da 1200 tl dediler dysport nakitte 900 e düşmüştü ben 1 paket daha h 100 satın alınca 800 e düştü h 100 ü de 800 den verdi.
en son orada yaptırdım. normalde hekim asla fiyat konusuna girmiyor ama ben sürekli gide gele bir de aşırı çıkamayacağımı söylediğim için .. burası da rejuvent diye geçiyor.
(dudağımı botokstan sonra yaptırmıştım.)
maliyetler çok çok düşük olabilir ama bu rakamın 40 50 tl olması mümkün olmadığını düşünüyorum bu Regen dir h 100 dür hep ithal. H 100 ispanya regen isviçre menşeli. Zamanında Regen için görüşmüştüm yurtdışından getirtip burada uygulatayım diye Kanada üzerinden gönderim sağladıkları için toplamda 350 tl kadar fark etti inanın.. Ki o da birine söyleyeceğim Kanadayı takip edeceğim de ürün gelecek. (PRP kiti REGEN.)h100 cilde haricen uygulanması gereken bişey. enjekte edilmesi uygun değil. kliniğe maliyeti 40-50 lira
Takipteyim bu topigi. Ben de 700'e yaptirdim yakin zamanda alnima goz cevreme. Alnima cok verdi sanirim zaten kalkık olan kaşlarım uzaya cikti. Ha cok kotu olmafi fresh gosteriyor ama oncesi de kalkik oldugu icin bi sey yaptirdigim belli oluyor. Benim bu ikinci yaptirisim. Ilk yaptirdigim meshur bi yerdi burasi oyle degil. Ilk yaptirdigim botoks bende 4 ay bile durmadi hemen acildi. Bakalim bu ne kadar kalacak
Bende uçuk fiyat vermeyen iyi bir yer arıyorum İstanbul'da , takipteyim
Hanımlar merhabalar
[/QUOmerhaba uyguna gelsin istiyorsanız iki kişi ppaylaşın botoksu.ben eskişehirde yaşıyorum istanbulda gittim botoks için çok doğal oldu botoksum.eskisehirde yaptıran arkadaşlarla benimkisi arasında çok fark var.doktorum inanılmaz doğal yaptı.dr.celalettin sever .
Hanımlar merhabalar
Merhaba Vanıty klinik Dr İhsan Türkmen e yaptırdım ben tavsiye ederim güncel fiyatlar ıcın isterseniz arayın ben bir kampanya vardı 600 tl ye yaptırmıstım kontrole de gittim cok memnun kaldım acıkcası .Hanımlar merhabalar
simdi iyi doktorlar mikrobotox yapiyorlar etkisi 4ay. ben bir yabanci doktora gidiyorum fiyati uygun 650tl cok memnunum
Yaptırdınız mi ? Sağlık bakanlığına bağlı yerler halen açık.koronayla bagimsizlar yani yaptirmadiysaniz eğer.Arkadaşlar şu anda botoks yaptırıyor musunuz ? Koronavirüs var. Bende yaptıracağım ama korkuyorum.
Daha az doz kullaniyorlar ve mimikler haraketli kaliyorMerhaba mikrobotoks be demek