• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenilir temizlik işi arıyorum

_Sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
69
14
26
İstanbul
Konuyu dgru yeremi açtım bilmiyorum ama umarım sorun olmaz. Ben 27 yasında 3 cocuk annesiyim, evliyim ama sözde işte. Cocukların temel ihtiyaclarını karşılamak için çalışmam lazım. Gündelik ev işine gidiyordum fakat bu semte yeni tasındım cevrem yok iş bulamıyorum. İhtiyaçlar bitmediği gibi çoğalıyor.Eşim kendi derdinde ekmek parasını zor veriyor. Anne olmak cocukların bişeyler istediğinde onlara cevap verememek çok zor bir durum. istanbul avrupa yakasında haftada 1 veya birkaçgun gidebileceğim ev bulsam ki çok zor güvenilir ve aile olan bi yer bulmak. İnternette ilanlar verdim ama hep baska amaçlarla kötü niyetli insanlardan cevap geliyor. bundanda vazgectim sonunda. Sizlerin önerebileceği bir yol varmı lütfen yadım edin zor durumdayım...

ben pek bu konu hakkında bilgi sahibi diilim ama hani temizlik şirketleri falan oluyo bi araştır istersen.

ben pek bu konu hakkında bilgi sahibi diilim ama hani temizlik şirketleri falan oluyo bi araştır istersen.

Evet canım temizlik şirketleri var onlarıda arastırdım ama emeğinin yarısını alıyorlar ve parayıda hemen vermiyorlarmıs zaten. Birde onlar ne zaman çağırsa gitmek zorundasın, benim 3 cocuk var devamlı gittiğim biri olunca onunla ayarlayabiliyorsun gunleri. bilmiyorum bakalım kısmet ne zaman nerden cıkacak.

şuan çocuklar küçük bütün gün ve hergün çalışamam malesef. Web tasarım kusuna gidiyorum ismek in ücretsiz olan. Bu işi evde yapabilirim diye basladım ama daha cok var ona. Bu arada kendim ve cocuklarım için evden tamamen kopmadan çalışmam lazım benim şuan imkanlarım temizlik işine gitmekle sınırlı malesef.

merhaba ben pendikte oturuyorum hala yardımcıya ihtiyacınız varsa görüşebiliriz benimde işe ihtiyacım var bana burdan cevap yazarsanız sevinirim

Konuyu dgru yeremi açtım bilmiyorum ama umarım sorun olmaz. Ben 27 yasında 3 cocuk annesiyim, evliyim ama sözde işte. Cocukların temel ihtiyaclarını karşılamak için çalışmam lazım. Gündelik ev işine gidiyordum fakat bu semte yeni tasındım cevrem yok iş bulamıyorum. İhtiyaçlar bitmediği gibi çoğalıyor.Eşim kendi derdinde ekmek parasını zor veriyor. Anne olmak cocukların bişeyler istediğinde onlara cevap verememek çok zor bir durum. istanbul avrupa yakasında haftada 1 veya birkaçgun gidebileceğim ev bulsam ki çok zor güvenilir ve aile olan bi yer bulmak. İnternette ilanlar verdim ama hep baska amaçlarla kötü niyetli insanlardan cevap geliyor. bundanda vazgectim sonunda. Sizlerin önerebileceği bir yol varmı lütfen yadım edin zor durumdayım...

kimi yardımcı <arıyor kimde iş arıyo bulamıyo aslında ortak bir sayfa acsak her iisinede faydası olur bende temizlik işi arıyorum tam gün 100 yarım 60 bekliyoruz güvernilir insanların aramasını

hangi semttesin canım

merhaba ben sevil pendik anadoluyakasında oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz? sizin içinde uygunolursa görüşebiliriz özelden tel veya mailinizi yazarsanız geridönüş yaparım cevabınızı bekliyorum...

Back