• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Güvenilir ovulasyon testi markaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sultan3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
16
6
86
26
Merhaba kızlar güvenilir ovulasyon testi marka önerilerinizi ve nereden alabilecegimi benimle paylaşırsanız sevinirim 🤗

Ben laboquick marka kullanıyorum memnunum. Internetten toplu sipariş verince uygun geliyor

Site ismi yasak mı bilmiyorum ama g.gidiyor tarzı sitelerden

Birgebeningunlugu var instgrm da ordan herkes memnun hatta bende burda öğrendim onu aldim bende

İnnovita nın gebelik testleri nasl uyguulanıyor çubuk şeklinde olanlar

Merhaba kızlar güvenilir ovulasyon testi marka önerilerinizi ve nereden alabilecegimi benimle paylaşırsanız sevinirim 🤗

Laboquick de kullandım şuan innovita kullanıyorum. Laboquick arkadaşlarım memnun diye almıştım. Fakat geçtiğimiz ay çok sıkıntı çektim pik oldumu olmadı mı diye. Sonrasında innovita aldım yumurtlama günü ikisini de yaptım. İnnovita direk yumurtlama diyecek şekilde çıkarken laboquick acaba da bıraktı gerekli duruma gelemedi.

İnnovita nın gebelik testleri nasl uyguulanıyor çubuk şeklinde olanlar

İdrarı temiz bir kapta toplayın Stick testi max çizgisi olurona kadar sokup 20 sn bekleyin

İdrar yoğunluğuna göre kendine gelme süresi değişiyor ama 10 dk içinde çıkan çizgileri baz alın.

Şimdi kağıdına baktım max çizgisini geçirmeyin 3-5 dk da çizgiler belli olur 5 dk sonrasını baz almayın diyor. Sen 10 dk baz al sonrasını alma
Teşekkür ederim il dışında olduğum için o kullanım kağıdı yok ysnımda sadece iki test aldm ysnımd ilk defa yapıcam okumuştm ama unuttum yapılışını kaç saniye bekletecdğimi 🙈

Teşekkür ederim il dışında olduğum için o kullanım kağıdı yok ysnımda sadece iki test aldm ysnımd ilk defa yapıcam okumuştm ama unuttum yapılışını kaç saniye bekletecdğimi 🙈

Bende çekip resmini atayım diye kağıdı buldum ama bu yazdıklarım yazıyor diye çekmedim çok küçük okunmazdı😊 inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bende çekip resmini atayım diye kağıdı buldum ama bu yazdıklarım yazıyor diye çekmedim çok küçük okunmazdı😊 inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Gayet yeterliydi teşekkür ederim işimi görür inşallah çift çizgiyi görürürm çok sağolun 🤗🤲🏻

Back