- 22 Temmuz 2018
- 16
- 6
- 86
- 26
- Konu Sahibi Sultan3443
Merhaba kızlar güvenilir ovulasyon testi marka önerilerinizi ve nereden alabilecegimi benimle paylaşırsanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi siteden veriyorsunuzBen laboquick marka kullanıyorum memnunum. Internetten toplu sipariş verince uygun geliyor
Canım gitti gidiyordan uygun oluyor ben geçen ay öyle yaptım ama bu ay baska marka söyledim 30lu oluyor öyle alHangi siteden veriyorsunuz
Hangi markayi tercih ettinizCanım gitti gidiyordan uygun oluyor ben geçen ay öyle yaptım ama bu ay baska marka söyledim 30lu oluyor öyle al
Merhaba kızlar güvenilir ovulasyon testi marka önerilerinizi ve nereden alabilecegimi benimle paylaşırsanız sevinirim![]()
İnnovita nın gebelik testleri nasl uyguulanıyor çubuk şeklinde olanlar
Kaç dakika sonra sonuç belli olur acabaİdrarı temiz bir kapta toplayın Stick testi max çizgisi olurona kadar sokup 20 sn bekleyin
Teşekkür ederiiim sağolunİdrar yoğunluğuna göre kendine gelme süresi değişiyor ama 10 dk içinde çıkan çizgileri baz alın.
Teşekkür ederiiim sağolun![]()
Teşekkür ederim il dışında olduğum için o kullanım kağıdı yok ysnımda sadece iki test aldm ysnımd ilk defa yapıcam okumuştm ama unuttum yapılışını kaç saniye bekletecdğimiŞimdi kağıdına baktım max çizgisini geçirmeyin 3-5 dk da çizgiler belli olur 5 dk sonrasını baz almayın diyor. Sen 10 dk baz al sonrasını alma
Teşekkür ederim il dışında olduğum için o kullanım kağıdı yok ysnımda sadece iki test aldm ysnımd ilk defa yapıcam okumuştm ama unuttum yapılışını kaç saniye bekletecdğimi![]()
Gayet yeterliydi teşekkür ederim işimi görür inşallah çift çizgiyi görürürm çok sağolunBende çekip resmini atayım diye kağıdı buldum ama bu yazdıklarım yazıyor diye çekmedim çok küçük okunmazdıinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Gayet yeterliydi teşekkür ederim işimi görür inşallah çift çizgiyi görürürm çok sağolun![]()
Ben yeni kullanmaya başladım çizgisi var oraya kadar idrarın içine sokum 10 snye bekliyorsun sonra beliriyorİnnovita nın gebelik testleri nasl uyguulanıyor çubuk şeklinde olanlar