• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenilir Lazer Epilasyon Yaptıracak Yer Bulmak

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.662
15.579
248
Merhaba arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama televizyonda falan görüyoruz ya yok lazer yaptırdı şurası yandı,böyle oldu,şöyle oldu diye çekiniyorum o yüzden.
Lazer epilasyon yaptıracağım yeri seçerken neye dikkat etmeliyim?
Güvenilir bir yer olduğunu nasıl anlarım?
Antalya ya da Zonguldak'ta bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
Normalde Antalyada yaşıyorum ama şu an ailemin yanına geldim Zonguldak'ta da yaptırabilirim yani.

Ben emsal doğanda yaptırıyorum bir çok yerde de şubesi var ama Zonguldak’ta var mıdır bilmiyorum. 6seans paket olarak satıyorlar ilk seansta daha yarı yarıya azalma oluyor. Ama 6sean sonucu yüzde yüz gittiğini söyleyemem. Bir iki seans daha veriyorlar çok tüy kaldıysa ama sıfır tüy olmuyor. Başka yerler yüzde yüz sonuç verir mi bilmiyorum.

istanbul için yazmıştım bende ☺️ istanbul dışı sormuşsunuz ☺️ çok büyük bi rahatlık lazer çok iyi bi karar vermişsiniz benim tercihim hastane ortamı olmuştu güzellik salonları pek güven vermedi 🙋🏼‍♀️sevgiler💐

istanbul için yazmıştım bende ☺️ istanbul dışı sormuşsunuz ☺️ çok büyük bi rahatlık lazer çok iyi bi karar vermişsiniz benim tercihim hastane ortamı olmuştu güzellik salonları pek güven vermedi 🙋🏼‍♀️sevgiler💐
Merhaba istanbulda nereye gittiniz acaba? Lazere gitmeyi düşünüyorum ancak güvenilir bir yer bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem? 😍

Merhaba istanbulda nereye gittiniz acaba? Lazere gitmeyi düşünüyorum ancak güvenilir bir yer bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem? 😍
merhaba ben sentimizin hastanesine gittim ama covid döneminde kapandı şuan hizmet verilmiyo 😔 kızım şuan banu parlağın ataköy towers şubesine gidiyo çok memnun çok hijyenler kampanya yapmıştı ozaman aldı paketi çok memnun 😊

Merhaba arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama televizyonda falan görüyoruz ya yok lazer yaptırdı şurası yandı,böyle oldu,şöyle oldu diye çekiniyorum o yüzden.
Normalde Antalyada yaşıyorum ama şu an ailemin yanına geldim Zonguldak'ta da yaptırabilirim yani.
merhaba canım zonguldakta şevval estetik öneririrm deniz hanım işinde çok çok iyidr saç cilt lazer herşey var

Antalya’da dr Beauty Laser Uzm. Estetisyen Burcu Albal Dr Duygu Aksoy kliniğine bağlı kendisi. Ben gittim 4 seansta %80 bitti

Back