Güvenilir alışveriş sitesi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar internetten kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama hangisine baksam bi sürü şikayet var en güvenilirdi hangisi siZce deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Sikayet illa ki oluyor ama o sikayetlerle ilgilenip ilgilenmedikleri onemli
Sikayetvar .com sitesinden bu sikayetlerin takibini ve musteri memnuniyet puanini kontrol edebilirsiniz

Ben internetten pek kiyafet almam ama trendyoldan bardak seti almistim, kırık geldi (sacma salak kargolamislar) iade ettim 2 gunde param geri yatti. Trendyolda kiyafet de var diye bu ornegi verdim

Trendyol ve markafoniyi kullanıyorum genelde. Kotonun sitesindende ürün aldım ama iadem olmadı süreç nasıldır bilemiyorum. Bonprixtende alışveriş yapıyorum ama ürünler biraz geç gelebiliyo vakit sıkıntınız yoksa değerlendirebilirsiniz

Tesettür giyim olarak modanisa, sefamerve, modaselvimden çok alışveriş yaptım. normal olarakta en çok lcw ve de factonun online mağazalrını kullandım. ve hiç sorun yaşamadım.

Sefamerveden yaptım defalarca alışveriş. Sorunsuz geldi. İade ettiklerim de oldu. İadede de hiç problem çıkmadı. Aynı şekilde trendyoldan da yaptım bi problem olmadı

Herseyini internetten alan biri olarak
Trendyol,1v1y,boyner,ve ince bilek ince bilek in dedigi gibi bilinen markaların sitesinden.mesela adidas eşofman ayakkabi alacaksan yine adidasin kendi sitesinden.veya puma hummel bu gibi.güvenli siteler.hepsiburada morhipo da güvenli.benim kiyafet konusunda her zaman tercih ettigim ilk üç yazdığım yerler

Herseyini internetten alan biri olarak
Trendyol,1v1y,boyner,ve ince bilek ince bilek in dedigi gibi bilinen markaların sitesinden.mesela adidas eşofman ayakkabi alacaksan yine adidasin kendi sitesinden.veya puma hummel bu gibi.güvenli siteler.hepsiburada morhipo da güvenli.benim kiyafet konusunda her zaman tercih ettigim ilk üç yazdığım yerler
1v1y ve boyner benimde favorim

Bulduğum her siteden alışveriş yapıyorum vala. Yalnızca şu whatsapp üzerinden sipariş alıyorlar falan öyle değişik şeyler var, oralardan yapmam. Onun dışında bütün giyim markalarının sitelerinden, toplu alışveriş sitelerinden hep yaptım. Çatır çutur da değişim/iade yaptırıyorum bu güne kadar hiç problem yaşamadım.

Kızlar internetten kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama hangisine baksam bi sürü şikayet var en güvenilirdi hangisi siZce deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

yaklaşık 5 aydır alışveriş yaptığım bi site var fiyat açısından da çok iyi kumaşları da dayanıklı bi keresinde 1 tl ye ürün almıştım vavin.com.tr adresi doğru yazdım sanırm.

Back
X