Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Güvenebileceğim kreş önerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
 
Ya bu idareciler hakkatten çok acımasız olabiliyorlar. Benim başımdakilerde öyle, hatta bitanesi japon türk hak ve hukukundan bir haber, resmi tatillerde bile söyleniyor ne çok tatil yapıyorsunuz diye. Doğum iznine ayrılcağım zaman beni işten çıkarmak istedi. Yasal hak falan dediler zor ikna oldu. Ama şimdi 1 saatliğine bile izin vermez bana. Kızım 16 aylık oldu 1 kere bile aşısına ben götüremedim, yada ateşlendiğinde izin alıp gidemedim. Abim kalp krizi geçirdi ambulansla başka bir ile sevkettiler o zaman bile zor izin verdi hatta sonrasında 1 hafta suratlarını çektim. bizimkilerin canını iste, izin isteme. Şuan allah korusun acil bi durum olsa izin istesem gözünü kırpmadan çıkarırlar beni işte.

Bu durumları yaşadığım için farkettiysen sana hiç izin iste demedim. Ablan kardeşin, görümcen ne bileyim kuzenin falan yokmu hiç. 1 haftalığına gelip sana yardımcı olsalar.
 

Bende bu durumdayım 1 gün gelmiyorum 10 gün onlarla uğraşıyorum bide izin alınca en az 2 hafta boyunca her gün çok geç çıkıyorum. Ablam yok, erkek kardeşim askerde,görümcem üniversitede okuyor sınav haftasında, 3 kız kuzenim var 2si çalışıyor 1i şehir dışında çok zor duurmdayım cnm şöyle 2 gün bakabilecek birini bulabilsem hafta sonu çalışmıyorum
 

walla aynı yerde olsak getir annem benimkinede seninkinede baksım dicem amaa.. en kötü ihtimal şehir dışındaki kuzenini yol masraflarını falan karşıla onu çağır. Ne kadar zorda olduğunu bilirse belki gelir.
 
çocuğunuzu bir kreşe vermek yerine iyi bildiğiniz çocuğunuzun da yanında rahat ettiği bir akrabanızdan bakmasını isteyin. ya da bir komşu çok bildik. para da teklif etmeniz işe yarar.
kreşe vermenizi önermem. çünkü çocuğunuz oraya alışana kadar sizin de yanında olmanızı isteyebilirler. zaten alışması 1 haftayı bulabilir. herkesle rahat edemediğini söylemişsiniz.
 


Kuzenim evli hamile cnm... Çok ters bir zamana denk geldik.. Çok teşekkür ederim ayrıca..

Hiç boşta olan bir akrabamız yok samimi olduğum komşularımda çalışıyor kreşte haklısın ama kimi bulabilirim ki kimse de bakmak zorunda değil zorlayamıyorum da off ne zor birşey ya
 
eğer seni zorlamayacaksa; para meselesini açarsan gönüllü!!! olacak bir akraba bulursun bence.
 
canım eşinde mi izin alamıyor?
belki burdan bir arkadaş sana yardımcı olur?
 
canım emant edebılecegıne ınanıyorsan getır ben bakayım
benımde evladım var
ne zor durum tahmın edebılıyoruum
keske yapabılecegım bısey olsa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…