Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Güvenebileceğim kreş önerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Slm kızlar,

Babam hastanede dolayısıyla annem yanında kalacak. Bir hafta kadar oğlumu bırakabileceğim güvenilebilir bir kreş falan var mıdır? Çok zor durumda kaldım. Kimse de yok bütün gün oğluma bakabilecek. Oğlum bezleniyor üstelik 17 aylık daha. Nasıl olacak bilmiyorum öyle herkeste de kalan bir bebek değil ama önerebileceğiniz bir yer var mı? İstanbul Avrupa Yakası Eyüp/Aksaray/Şişli tarafı olabilir

tatlım akraba falan yok mu?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Seni çok iyi anlıyorum aaynı sıkıntıları bende yaşıyorum zaman zaman. Benimde 16 aylık kızım var annem bakıyor. Onun bir işi olunca bırakcak kimse arıyoruz. Çok zor inan ki. İnşallah birini bulabilirsin

Gerçi siz bu durumu düşünmüşsünüzdür ama bence iş yerinden izin alın, rapor alın v.s.
Bir haftalık göndereceğiniz kreş çocukta olumsuz bir etki yaratabilir daha çok küçük...

Bu aralar şirkette çok yoğunluk var izin alabilirim ama sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşanır senelik iznimi kullanıcaktım ama mümkün değil bu hafta için off...

Çok sağol cnm..

İş yerimden bu ara izin almam öyle zor ki hem çok yoğunuz hemde bu aralar çok kez izin kullandım mecburiyetten

Hem calisan bir kadin hem Anne olmak ne zor ya.
Bir senem kaldi, sonra bende baslicam ise.
Gercekten Allah yardimciniz olsun.
Bosuna degil tabi "Cennet Annelerin ayaklarinin altinda"

Son düzenleme:
bence öncelikle çevrenizdeki kreşleri öğrenin ve gidip yüz yüze görüşerek durumunuzu anlatın. Yada bi komşunuzdan, tanıdığınızdan ücret karşılığı böyle bir şey yapmasını rica edin. Belki bi çıkış yolu olur sizin için

2 tane kreşi aradım ama kısa süreli olduğu için kabul edemezlermiş bende zaten oğlumun düzenini alt üst etmek istemiyorum ama mecburum işte neden böyle yerler yok ya

Hem calisan bir kadin hem Anne olmak ne zor ya.
Bir senem kaldi, sonra bende baslicam ise.
Gercekten Allah yardimciniz olsun.
Bosuna degil tabi "Cennet Annelerin ayaklarinin altinda"

Hemde çok zor cnm..

Keşke imkanım olsaydı da en azından 7 yaşına kadar kalabilseydim yanında...

Hem suçluluk duygusu hem mecburiyet hem annelik hem çalışmak canım öyle çok acıyor ki şuanda sadece 1 hafta istiyorum bir mucize oğluma rahat rahat bakım

Bıldıgım kadarıyla 2 yas altını almıyorlar. zaten 1 haftalık bır sure cocuk ustunde olumsuz etkıler bırakabılır.
bence ızın alın. herkesın işi streslı ve karısık. koskoca sırketın tek muhasebe elemanı olaraktan ben bıe senede
bır ızın alabılıyorsam ve tatıl sonrası karısıklıgın ustesınden gelebılıyorsam herkes toparlayabılır dıye dusunuyorum
benım iş stresımı bır gorsenız bence halınıze sukredersınız.
bence ızın alın. sonucta 1 haftalık bır sure. 1 ay degıl kı işler karma karısık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…