• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güven sorunu:(yardımmm lütfennn...

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
isyan değil bu seslenişim.sağlıklı,güzel,aklı başında bir kızım ama güven sorunu başladı ben de.çok yanlız hissetmekteyim kendimi.arkadaşım yok.neşeli,olumlu biriyken birden çok değiştim.korkularım,endişelerim arttı.nasıl yenicem bunu kızlar??aranızda belki bu süreci gecirenler vardır.nasıl yendiniz?nasıl baş ettiniz bitmek bilmeyen bu yalnızlık ve güvensizlikle?işim yok bu nedenle maddi durumum kısıtlı.bir kursa gideyim diyorum sosyalleşmek adına bu sefer bu engel cııyor karsıma.erkek arkadasımla sorunlar oluşmaya basladı bu ruh halimden dolayı.benden soğumaya baslamış.ama elimde değil.her gün olumlama yapıyorum kendimi.ama bu özgüvensizlik,karamsarlık ve yalnız kalma korkusu beni yiyip bitiryor.psikoloğa da gittim ama care olmuyor.tek care benim biliyorum.ama nasıl yapıcam?nasıl sosyalleşicem lütfen yardım edin:(:(:(

isyan değil bu seslenişim.sağlıklı,güzel,aklı başında bir kızım ama güven sorunu başladı ben de.çok yanlız hissetmekteyim kendimi.arkadaşım yok.neşeli,olumlu biriyken birden çok değiştim.korkularım,endişelerim arttı.nasıl yenicem bunu kızlar??aranızda belki bu süreci gecirenler vardır.nasıl yendiniz?nasıl baş ettiniz bitmek bilmeyen bu yalnızlık ve güvensizlikle?işim yok bu nedenle maddi durumum kısıtlı.bir kursa gideyim diyorum sosyalleşmek adına bu sefer bu engel cııyor karsıma.erkek arkadasımla sorunlar oluşmaya basladı bu ruh halimden dolayı.benden soğumaya baslamış.ama elimde değil.her gün olumlama yapıyorum kendimi.ama bu özgüvensizlik,karamsarlık ve yalnız kalma korkusu beni yiyip bitiryor.psikoloğa da gittim ama care olmuyor.tek care benim biliyorum.ama nasıl yapıcam?nasıl sosyalleşicem lütfen yardım edin:(:(:(

Aslında güzel, akıllı ve sağlıklı olduğunuzu biliyorsunuz, cümlesine bu ifadelerle başlayan bir insanın öz güven eksikliği olduğuna inanamam. Kendimi yalnız hissediyorum, arkadaşım yok demişsiniz. Bu gerçekten doğru mu? Bu soruyu kendinize sorarsanız aslında arkadaşlarınızın olduğunu göreceğinizi düşünüyorum. Belki sizi dinleyecek arkadaşlara ihtiyacınız vardır, sizi yargılamayacak, sizin yerinize kararlar vermeyecek, sizi olduğunuz gibi kabul edip sadece dinleyecek arkadaşlara, bir düşünün çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı??? Kendinize sürekli olarak (ayna karşısında) başta söylediğiniz sözleri söylemeye devam edin bunlar çok güzel olumlamalar, bu olumlamalara şükredebileceğiniz şeylerin listesini ekleyin ve bunları yüksek sesle söyleyin, enerjinizi yükseltecek gıdalara, aktivitelere ağırlık verin, mümkünse daha sık dışarıya çıkın. Bir yere gidip oturmanız gerekmez sadece kısa bir yürüyüş bile temiz havayı ciğerlerinize doldurmanıza ve enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Negatif enerjilerinizi toprağa bırakın, toprakla uğraşın. Erkek arkadaşınıza içinde bulunduğunuz ruh halini açık bir şekilde anlatabilirseniz, size anlayışlı olacağını düşünüyorum. Gün içerisinde içinizden gelmese bile ayna karşısına geçin ve kendinizi gülmeye zorlayın, çok işe yarıyor. Hayatınızda şu an her ne oluyorsa sizin hayrınıza olduğunu kabul edin. Bu yazıyı yazdığınız tarihte işinizin olmadığından bahsetmişsiniz. Şu an bir işiniz var mı bilmiyorum, olduğunu umut ediyorum. Para hayatımız içerisinde önemli ve olması gereken güzel bir araçtır. Bu ruh halinizin parayla ilgisini sorgulayın ve neler yapabileceğinizi kendinize sorun.. Hoşlandığınız aktiviteleri listeleyin bunlardan maddi durumunuza uygun olabilecekleri hayata geçirin. Güne 10 dakikalık meditasyon egzersizleri ile başlayın. Meditasyon beynimizi olumsuz her türlü düşüncelerden arındırıp anda olmamızı sağlıyor. Aynı durumları yaşadım, ve bir gün bu böyle gitmez deyip yeniden ayağa kalktım, kişisel gelişimle ilgilenmeye başladım ve şimdi bir yaşam koçu olarak insanlara yollarını bulmalarında yardım etmeye çalışıyorum:)) Hayatın size hak ettiğiniz bütün güzellikleri getirmesini dilerim...

sosyalleşmek için kurslar iyi bir seçenek olabilir ama maddi probleminiz varmış. ben yerinizde olsam şöyle kendimde bir iki değişiklik yaparım ne biliyim allık kullanmıyorsam allık kullanırım, giyim de değişik bişeyler denerim, elinizin altında internet var açın bakın araştırın.ve en önemlisi çalışmaya başlarım,ailenzle mi kalıyorsunuz bilmiyorum her ne kadar onlar yardımcı olsa da para büyük özgürlüktür.

Back
X