Güven problemi

İnternete erişebiliyorsunuz değil mi? Telefon bilgisayar farketmez. Bu siteye girdiğiniz zamanı polise ulaşmak için kullanın mesela. Bu sitenin adminlerine yazın verin adresinizi arasınlar polisi madem illa arayamam diyorsunuz, Twitter’dan binlerce insan var elinizin altında ulaşabileceğiniz tanıdığınız tanımadığınız. Kurtulmaya niyetiniz varsa harekete geçmeniz lazım.
Haklısınız hiç aklıma gelmedi şuan sağlıklı düşünemediğim için buraya gelip yazma ihtiyacı duydum inanın beynim durmuş gibi ya düşünemiyorum .Verdiğiniz akıl için çok teşekkür ederim iletişime geçeceğim hemen duanızı esirgemeyin

YARDIMCI OLMAK ADINA SORUNUMA ZAMANINI AYIRIP DÖNEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DERTLEŞMEYE İHTİYACIM VARMIŞ YALNIZ OLMADIĞIMI HİSSETTİRDİĞİNİZ HATA BENDE Mİ DİYE SÜREKLİ KENDİMİ YİYORDUM DAHA İYİ HİSSETMEMİ SAĞLADINIZ ALLAH RAZI OLSUN HANGİ DERDİNİZ VARSA RABBİM O DERDİNİZDEN KURTARSIN SİZİ İNŞALLAH ŞİMDİ İLK İŞİM İLETİŞİME GEÇİP BU EVDEN KENDİMİ KURTARMAK CESARETLENDİRİLMEYE İHTİYACIM VARMIŞ ÇIKTIKTAN SONRA DİĞER İŞİM O ADAMLA ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞMAK OLACAK HER ŞEY İÇİN SAĞOLUN <3 ...

Hangi devirdeyiz ya. En son telefonuma annem el koyduğunda 14 yaşındaydım onuda benim isyanlarıma dayanamayarak 2 günde verirdi. Siz yetişkin bir insansınız aile de olsa buna katlanmak mecburiyetinde değilsiniz şikayet edin ailenizi

Ailenizin tedaviye ihtiyacı var asıl ne demek eve kapatmak telefonu elinden almak bir babanın genç bir kızın telefonunu karıştırmasını aklım almıyor çevrenizden yardım istiyeceğiniz kimse yok mu amca dayı konuşup düzelte bilecek siz boyun eğdikçe daha çok üstünüze gelecekler dik durun ve kabul etmeyin bekaret testine hiç girmiyorum zaten orası tamamen ailenin iğrençliği

Erkek arkadaşınız gerçekten iyi biriyse, (psikolojik olarak çaresiz bir durumda olduğunuz için onu doğru değerlendiremiyor olabilirsiniz)
Zaten ailenizle de tanışmış. Ne kadar erken evlenirseniz o kadar iyi olur sizin için. Aileniz de sizi rahat bırakır diye düşünüyorum.
Ama eğer sevgilimiz de kötü biriyse, evlendikten sonra sizi çok zor günler bekliyor onu söyleyim. Çünkü aileniz ‘kocası ne derse o ‘ kafasında bir aile gibi..
kaçanların da eşleri basıl olsa bunun kimsesi yok gibi düşünüp şiddet bile gösteriyor. İyi değerlendirin.

gece 2 de kavga kıyamet uyandırıldım yemediğim laf kalmadı elimden telefonum alındı işten çıkartıldım ve dışarı çıkmam yasak 9 aydır bu şekilde sevgilime her şeyi anlattım allah razı olsun arkamda desteğini esirgemiyor ve ailem günde 2 saat annemin telefonunu veriyor konuşmamız için sonra telefon elimden alınıyor Telefonum evlendiğimide elime verilecekmiş hattımı kocam alacakmış .
Bu nasıl bir saçmalık ya? İyi bir işte çalışıyormuşsun. Kendine ait biriktirdiğin paran var mı? Çık erkek arkadaşının yanına git. Polise git hiç olmadı.

Burayı geçmişten silmeyi unutma.

Reşit bir birey oldugunuzu dusunuyorum, aileniz bunu diyo diye isten cikip telefonsuz kalmak cok mantiksiz, eger anneanneniz arkanizda ise bi sure oraya gecip bir ise girebilirsiniz biraz birikim yaptiktan sonra da kendi evinize cikabilirsiniz 1+1 ya da studyo bile olabilir, telefonunuzu da oyle boyle toparlarsiniz, herkes bi kendine gelsin bu olayda ailenizin tutumu dogru degil ama sizin de tutumunuz dogru degil malesf, karsinizdaki kisiye gelince niyeti ciddiyse zamani gelince ailenizin kapisini calarsiniz, ciddi veya degil yani nedir bi buse kondurmus aaaaa, bekaret ne demek? Bakire olmak zorunda da degilsiniz bu da ancak sizi baglar ailenize laf soylemek dusmez uzgunum, kendinizi toparlayin ve yasiniza uygun bi sekilde bu hapis hayatindan cikin

İnsan ailesini tanır ve maalesef değiştiremez çıkıp gidemeyeceğinizi biliyorsanız ona göre temkinli davranırsınız ben 8 yıllık evliyim kendi telefonumda bile bırakmam abuk sabuk fotoğraflar çekerim hardisk flaşbellek çift yedeklerim ama telefonda durmaz. Benim babam da tutucudur eşimle kendimiz tanıştık bana destek olup sıkıntılı zamanlarda arkamda duracak birisine hep anlattım baştan yanlış saçma bi insan olduğunu bilirse enazından ailenden birisi o kadar problem yşamazdın geçmiş olsun artık düşünme evden çıkıp gidemiyorsan kendini yıpratmanın anlamı yok maalesef onlarda zamanla normale dönern

X