İyi akşamlar kızlar,
Kışa girmeden temizlik yapayım dedim sıvadım kolları. Sıra bugün yatak odamdaydı bazanın içinden başladım temizliğe. Bazayı boşaltırken bir de ne göreyim yorganlarımda güve var sanırım henüz oluşmaya başlamışlar çünkü lavraydılar. Annem yorganların 2-3 gün balkonda havalansın dedi. Kaldırırken naftalin koy dedi ama naftalinin kokusu da insanın ciğerini söküyor pek yanaşmadım bu fikre. Alternatif çözümlere ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum kızlar.
Naftalin yerine kuru lavantanın içine aspirin ezip keselere koyun .
Bunu yorgan ve halılarınız için kullanabilirsiniz.
Hem güveyi engeller hem mis gibi kokar
Vakumlu hurclar bu is icin bire bir.. ben her yil vakumlayip yataklarin altinda sakliyordum bu yil benim minnak kedisim tirnaklariyla hasat etmis ama yine de mis gibi kalmislar, siddetle oneririm.. bir de boncuk elyaf turu yorganlar guvelenmiyor genelde..
Naftalin yerine kuru lavantanın içine aspirin ezip keselere koyun .
Bunu yorgan ve halılarınız için kullanabilirsiniz.
Hem güveyi engeller hem mis gibi kokar
Vakumlu hurclar bu is icin bire bir.. ben her yil vakumlayip yataklarin altinda sakliyordum bu yil benim minnak kedisim tirnaklariyla hasat etmis ama yine de mis gibi kalmislar, siddetle oneririm.. bir de boncuk elyaf turu yorganlar guvelenmiyor genelde..
tamam o zaman ben İstanbul zannedip yorum yapmıştım, haklısın çok soğuk olursa yünden başkası kesmez.. o vakumlu hurçları n11, hepsiburada gibi sitelerden alabilirsin, boy boy oluyor onlar en büyük boyu çift kişilik yorgan için çok ideal..