Guurlain shalimar

Asyasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
35
6
98
Kayseri
sevil mağzasında dolaşırken aldım onun kokusunu bir hanım efendi deniyordu beş duyumu birden açıp deneyen hatunun yanına gidiverdim sevil çalışanına bir fısda benim bilegime sıkarmısın dedim tabi dedi bilegimde denedim teredütsüz satın aldım ve asla pişman olmadım iz bırakan koridor kokusu siz ordan gecer gidersiniz o hala ordalarda kokuyordur hala sevilesi öp özelim oldu cnm bnm cnm iyiki benimsin :-*

Guerlain Shalimar Initial almak istiyordum bende acaba onu hiç kokladın mı? Klasik Shalimar ile kıyaslayabilir misin?

Guerlain Shalimar Initial almak istiyordum bende acaba onu hiç kokladın mı? Klasik Shalimar ile kıyaslayabilir misin?
asla kıyaslanmaz inital modernleşmiş hali daha yumuşak vanilya kokusu daha baskın klasik shalimar daha sert daha değişken yinede deneyin bakın derim ben klasik ve sert kokuları beğeniyorum belki siz yumaşak koku seviyorsunuzdur :)

Ya ben shalimar initiali denedim ama o bile bana aşırı ağır geldi klasiğini denemekten vazgeçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…