gutto karınca yağı kremi orjinali nasıl kokar?

mine81

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
144
0
296
Diğer
arkadaşlar ben bugün aldım ama evde farkettim ki.kremin üstündeki metal kağıt biraz açılmış ucundan.belki soran başka müşteriye denetmek içüin açıldı.ama içime kurt düştü ya sahtesi doldurulduysa diye.ankara kızılay sakarya aktardan aldım.20ytl 150 mlt.bandrol var ve kutu orjinaldeki gibi.kokusunda hafif şey var gibi tüy sarartıcı kokusunu andırıo ama öyle keskin değil.napiim kızlar yaaaorda talanın kremi de vardı 50gr aynı para ve kutusu ambalajlı açılmış olma ihtimali yok.onla mı değişim hepsi açılmışsa.bi de yüzüme yapıcam.sahte olmasa bile ne bilim başkası ellemiişş:sm_confused:

cnmben eczaneden sordum 3 gün önce kremi 27 tl idi yagı 15 tl..eczacı kremi daha etkili dedii..istersen kremini al cnmm değiştirebilirsen..

canım ben krem aldım zaten ama metal kağıt açık biraz.huylandım.çok güzel kokuo falan yazmışlar.kimi güle kimi limona benzetmiş.kapağı açınca tüy sarartıcı kokusunu anndırıo ama keskin değil öyle.sürünce çok hafif bi koku var.yardım edin.çarşıya inip deiştiriim mii.belki de kabul etmicek sen açtın dicek.ne bilim ya

cnm açtıgın için kabul etmez bence....kullan bence hiç yorulmaaa...millet kutunun içinden çıkarıp bakıp eri kutuya koydugundan kagıt açılmıştırrr..hem krem açılsada bozulmaz cnmm..bidaki almanaaa eczaneden almanı tavsiye ediyorum ben 3 şişe karınca yagı kullandım işe yaramadı aktardan almıştım...

canım ben açmadım.açıkmış zaten o yüzden huylandım zaten.kullanmadım.kokusuna baktım sadece

cnm için rahat etmiyorsa , yeride uzak değilse aktarın git ,baktın adam çirkeflik yapıyo al gel kremini geri..en azından gidipte sormadım demezsin içnde kalmaz:)sende benim gibi vesvelesin bacım:)

orjinal olduğunu anlasam gitmeme gerek kalmaz belki.arkadaşların kokusunu yazmasını bekliorum.bakalım.hayırsevere kk kulupleri yardımcı olcak inşallahh
sevgiyle...

canım üzrinde bandrol var değil mi kapağın? içerisindeki parlak jelatinin üzerinde de guto yazıyosa tamamdır. belki rafta beklerkn açılmış da olabilir kendiliğindn. kokusu da hafif bi koku hafif limonlu hafif beyaz sabun kokusu karışımı bi koku. sanmıyorum içine sahtesini doldursunlar

canım bende eczaneden aldım kagıdı hafif açıktı ama gidip değiştirmedim 3 aydır kullanıyorum ama sadece alırken acı hissetmiyorum biraz inceldi galiba onun dışında bir azalma olmadı bende.. belkide kapatılması sırasında tam yapışmamışta olabilir bence aklına kötü şeyler getirme kokusuna gelince bişeye benzetemedim şimdi işteyim eve gidince senin için bikere koklucam kokusunu neye benzettiğimi yazarım

canım öyle sarartıcı kadar keskin bir kokusu yok guttonun.Hafif bi kokusu var hatta biraz niveaya benzio...Ama bence en iyisi aldığın yere gidip açık olduğunu belirtmen...Belki sana yanlışlıkla numune filan varsa onu vermişlerdir...

Bundan sonra bu sitede ne gutto ne tala ne de emsali ürünler hakkında yorum yapılmayacaktır. Gutto firmasından gelen bilgiler aşağıda yer almış olup yayınlamamızı istemeleri üzerine belgeleri sizlerle paylaşıyoruz. Ne onların avukatıyız ne de ürünü satanların savunucusu bu açıdan bu tür ürünlerin (uluslararası piyasada kendini kanıtlamış ürünler hariç) sitede iyi veya kötü yorum yazılması ciddi yaptırımlara sebeptir.

bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…