gururum kalbim cok kirildi.

EsmerBombaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
50
16
Arkadas ortamindan birisiyle tanismistim baya once. Mesajlasiyoduk her aksam ariyodu beni. Ben bahane uretiyodum misafir var evde acamam teli diye ac sesini duyuyim diye teli acana kadsr arardi. Benden yasca baya buyuktu. Ilk gordugumde cok etkilenmistim asık olmus gibiydim bi tuhafti. Cok karizmatik yskıskliydi. Konusmasi tavirlari herseyini cok begeniyodum adsm gibi adam diyodum ama. Biksc gun konusmamistik. Whatsappta bi baktim bi kizla elinde yuzukler takim elbise foto koymus hicbisey yazmadim. Bi aksam msj atti cevap vrrmedim kac kere msj atti. Aradi acmadim. En son actim nevar dedim. Niye boyle davraniyosun dedi. Neden olabilir nisanlanmissin dedim. Inssn bazen ailesinin dediklerini yapmak zorunda kaliyo. Keske karsima daha onceden ciksaydin dedi. Ondsn sonra ne msj attim nede aradim bida beni arama dedim aramadi ondan sonrs bulusmustuk konustuk yuzyuze gene ayni seyleri dedi insan ailesinin dediklerini yapmak xorunda kaliyo dedi. Beni sinirim bozuldu madem soz yuzugu takcaktin niye bana umit verdin oyun oynar gibi bi yumruk attim buna sonra da cafeden kalktim gittim bidada aramadi sormadi. Whatsapptsn da engellemis. Sozlusu gorur diye heralde. Ama cok zoruma gitti hep aklima geliyo. Ruyalarima giriyo. Ruyalarimda kizdsn ayrilmis ailesinden kaciyoruz beraber bi evde saklaniyoruz. Tuhaf kizlar nebilim cok.kirildi kalbim gururum kirildi cok zoruma gitti

Herif hem çapkın hem de yalancı. Başını zorla bağladılar hadi, whatsapp profil fotoğrafını da silah zoruyla mı koydurmuşlar? Gururun kırılmış gibi dursa da ucuz atlatmışsın ve kurtarmışsın aslında. Adam senden neler isteyecekti kimbilir, ne kadar oynatacaktı parmağında. O sözlendiği kız düşünsün boşver.

Hem yalanci hem sadakatsiz hem şerefsiz nişanlandiği kiza üzüldüm.

haha pişkine bak ya bir de ariyor neden acmıyorsun diyor beni kabul eden nişanlı kabul etsin metresi olanlardan neyim eksik demiş aklınca

Gururunun kırılmasına hiç gerek yok. Kalbinin kırılması ise normal ama üzülme iyileşir.

Sen ailesinin lafıyla nişanlanan (doğruysa tabii), yalancı ve iki kadını aynı anda idare eden bir adamdan en az hasarla kurtulmuşsun. Geçmiş olsun.

Sende inandin mi ailem zorladı yalanına ? Ne mallar ya nisanlsna üzüldüm. Sende bence sadaka ver kurtulduguna sukret canım

Bu hikayenin ilerleyen levelı da bu adamlara zorla çocuk yaptırmak oluyor.
Zavallılar hiç istemiyor ama eşleri bunları zorla yatağa bağlayıp günlerce aylarca-ee bebek dediğimiz hemen olmuyor- kullanıyor, tecavüz edip spermlerini çalıyorlar. Ah bu zavallı zorlanan erkekler!

Aman muhabbeti kes nişanlı biriyle olduğunu duysa millet senin icin pek iyi düşünmezler...iyi ki de olayı bitirmissin...İnsan ailesinin iste...belki de bu adam seni kullanacaktır bilemeyiz..sonuçta başkasıyla nişanlı...Bu olayı nişanlısı duyarsa ve etrafa yayilirsa millet sana ruhospu der...Nişanlısı zaten çocuğakonduramaz, kuyruk sallayan sen olmus olursun...Adam nişanlı yani bırak gitsin...sana kısmet mi yok daha iyisini bulursun..yaş kaç canim bu arada ? Çocuğun yaşı kaç ? Cok

Konuştuğunuz Erkek nişanlı veya evli çıkınca gururunuz mu kırılıyor?? Peki ya aldatılan nişanlı veya evli bayan ne hissetsin? Eminim o kızcağızın yerinde olmak istemezdiniz..

Eximde benim icin diger yavuklusuna aileler yüzünden beraberim diye biseyler sallamisti:) bu erkeklerin beyni bu kadarini üretebiliyor:) kurtulduguna sevinmelisin, anlamadigim nokta ise msj larina cvp vermemissin? Telini acmamissin? Nasil bulustunuzki ozaman?

Sözlendiğini öğrendikten sonra niye görüştün onu anlamadım ama umarım attığım yumruk gözünü şişirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…