gururmu cok kıran bi koca ve nasıl davranacagını bilmeyen ben

sessiz melegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
732
590
23
33
merhaba iyi akşamlar kızlar. daha önce bi kaç konu açmıştım uzun süredir gebe kalmak için tedavi görüyorum. 2 yıllık evliyim. eşimin ailesi ile cok fazla sorun yaşadım hayatımı mahvettıler onlarla görüşmüyorum kiraya cıktık.. neyse kızlar bu sadece bi bölümü.. dün komşunun oglanı sünnet oldu kapıdaydı düğün eşimle gidelim ayıp komşularımız yüzyüze bakıypruz dedim. sen in ben gelirim dedi. feracemi çektim indim köşede oturdum yarım saat sonra geldi. mahallemizde nişanlı olan bi kız acık bırazda kırık oynuyo eşimde gözlerini dikmiş kıza kitlenmiş cok güzel oynadıgı için degil he. içimden sanki onlarca ses dön eşime bak dedi bi baktım kıza kitlenmiş beni fark etti hemen bana baktı ve ben dayanamadım hakaret ettim diceksinizki niye bu kadar büyütüyosun iki senelik evliyim ve severek evlendik. ben onun kızkara bakmasından şikayetci degilim biz bile bakıyoruz lakin zoruma giden ben yanındayken bunu yapması cok zoruma gitti insan yanındakine saygı duyar. bide komşularım beni tanir daha cok. böyle yaparak hem kendi adını cıkar hem beni millet sultanın kocası der. iki gündür konusmuyorum kızlar gözümün önünden gitmiyo o bakış şekli. bakmaktan bakmaya fark var gururma cok dokundu sizce ne yapmalıyım uzun oldu kusura bakmayın kuzular. iyikide cocuk olmuyo diyorum bazen. ben kendimi muhafaza ediyosam sende aynı saygıyı göster dimi o bakma şekli nedir ya pislik yine sinirlendim. o gözle bakmadım diyo bide. konusmaya calısıyo bagarıp cagarıp yüzüne vuruyorum. akıl verin

Açık birazda kırık.. siz kapalısınız ya sizden iyisi yok memlekette.. sorun kızın açık olması değil sorun kocan!! Emin ol o kız ve daha niceleri kocan ve kocan gibilerden çok rahatsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…