gürültüden çıldıracağım

seni cok iyi anlıyorum. kapicilarin cocuklari bagirtilari, komsularin bahcede her gun viyak viyak oturmasi..ddefalarca karakolluk olduk, belediyeye sikayete gittim. hic bobir sey yapamadilar. adam yukari cikip kapimizi bile kirdi. belali manyagin teki. daha bulasamiyorum da..
kpss yi parkta calisarak öss yi siyasalin bahçesinde calisarak kazandım. bugun isten geldim uzanmak ne mümkün. .rRamazan da geliyor. hic uyuyamiyorum evde.tam evimizin altinda onlarca kadin cocuk..mMavi masa zabita v.sv.s hic bir sey yapamadilar..10 yildir cekiyorum. erkekler karisiyor kavgaya korkuyorum artik.

Ya nasil cozumledin diyecegim ama cozumleyememissin. Bunlara sorsan dininde imanindadir ama hakkimiza giriyorlar. Ben de hep elimde telefon her seferinde polisi arayacagim bisey yapmazlar,sinirim daha da bozulur diye aramiyorum. Bu gurultunun bi saat sınırı bir de tanimi var sanirim... Allah hepsini bildigi gbi yapsin. Kendi evimde bana bu eziyeti cektiren herkese komsuluk hakkimi helal etmiyorum.

[QUOichie, post: 40928585, member: 470917"]Ya nasil cozumledin diyecegim ama cozumleyememissin. Bunlara sorsan dininde imanindadir ama hakkimiza giriyorlar. Ben de hep elimde telefon her seferinde polisi arayacagim bisey yapmazlar,sinirim daha da bozulur diye aramiyorum. Bu gurultunun bi saat sınırı bir de tanimi var sanirim... Allah hepsini bildigi gbi yapsin. Kendi evimde bana bu eziyeti cektiren herkese komsuluk hakkimi helal etmiyorum.[/QUOTE]
ses olcer varmış gittim onu buldum düğün olunca muzik sesini ölçüp kabahatler kanununa göre ceza kesiyorlarmis. ama komsuya bir sey yapamayiz bahceleri sonucta otururlar dediler. yan apartmanlarin yoneticisine gittim kapicilariniz böyle yapiyorlar diye. istersem cardak yaptiririm orasi bahce dedi! üst katta tuzu kuru tabi. off hiç basma yarama gercekten 10 yıldır sakinleştiriciyle uyuyorum yazin. sabah 7 gece 2 hep yatakodamin altindalar. haram olsun Allah sorsun onlardan hesabimi!!

kesinlikle taşınma olacak zaten. burda ömür mü geçer. bezdim yeminle...
ben şu iki ayı nasıl sessiz geçirebilirim? evimde nasıl rahatça çalışabilirim derdindeyim bitek... sınav temmuzda çünkü
Sonuna kadar okuyamadim ama yazmak istedim. Gürültü benim de en tahammül edemedigim şey. 1 hafta önce yeni bir eve taşındık. Önce ki evimde dediğiniz gibi kadınların gece gündüz saat farketmeden yaptıkları muhabbetler ve alt komşumun gürültüsü bizi çıldırtti. 2 çocukları var 10 ve 13 yaşlarında ama laf söz dinlemek yok karı koca kavgasiz bir günleri geçmez evde sabahin körü gecenin yarısı farketmeden hep gürültü hep gürültü. En son belediyeyi aradım. Şikayet ettim. 2 hafta sonra geldiler bir süre etkisi oldu. Sizde belediyeye şikayet edin. Zaten ilk şikayette bile tutanakla para cezası kesilebiliyor. Faydasi olur mu bilmem ama denemeden bilinmez

cevabınız için çok teşekkür ederim. şimdi sizde gürültünün kaynağı belliymiş. benim durumumda bir aile ya da hane söz konusu değil. birden çok aile ve çocukları var. aradığımda dediğim şey "mahallede gürültü var" olacak. bunu ciddiye almayacaklarını düşünüyorum.
siz ne düşünüyorsunuz? şu anda 6-7 çocuk kapının önünde bağırıyor mesela.5 yaşlarında olan birinin elinde de maksimum 6 aylık bir bebek var. üstelik alt sokağımızda pazar kurulduğu için bugun her yer araba... neler yapsam bilemiyorum

Gerçekten çok zor bir durum ama yine de muhtarlık yada belediye ile iletişime geçmekte fayda var diye düşünüyorum. Sonuçta mahalle de olsa huzur bozuyorlar. Allah yardımcınız olsun

ay Allahim ya.. ben de ust kat komsumdan acaip sikayetciyim, gece onun yuzunden uyuyamiyorum ev oldukca kalabalik, tv sesi, cocugun bagirtisi, gum gum kosma sesleri, ben de cildiriyorum. bizim evin yaninda da park var, isten geldigimde cam aciksa bagirti sesinden oturulmuyor gercekten

Eski konum.
Lakin hala gecerli.
Bir cozum bulamadim, bugn babane taktigiyle uzerlerine bulasik suyu atmaya karar verdim cnku saat on. Ve cigliklar bitmiyor. Yine de kiyamadim normal temiz su doktum. Evet cildirdim. Fakat onlar orali bile olmadi. Birkac saniye bana dogru bos bos bakip bogazlari yirtilana kadar ciglik atmaya devam ettiler.
Bu yuzden polisi arasam ciddiye alip islem yaparlar mi lutfen cevap verin

Çok zor polis bişey yapmaz , Allah yardımcın olsun , Gürültüye tahammül zaten çok zor , bir de ders çalışırken .... Gündüzleri kütüphaneye git imkanın varsa , Benim de bir sorun var , Biçim evin birkaç bina ötesinde bi bahçe havuz vs yapılmış , belediyeye ait , havuz başı düğün diye boy boy afişler var her yerde vs günlerdir her aksam gürültü düğün Çığlık lar zılgıtlar , buraya özellikle taşındık sessiz şehirden uzak diye ama akşamları evin içinde resmen orkestra , ben de çok bunAldım. Düğün gürültüsü hep 00.00 gibi bitiyor düğün konvoyları kalabalık sesleri , bana da bir önerisi olan var mı , lütfen , açık havada düğün ve Belediye ye ait bir yer. Kokteyl vs olur da bildiğiniz düğün salonu bass ı ile Yapılıyor düğün ;((( işten beynim çatlamış olarak geliyorum zaten

Ben de ne yaptınız diye düşündüm , karsı dairedeki çocukların sürekli bağırmasından sıyırmak üzereyken.. Sanki biri boğazlarına sarılıyor, abartmıyorum aralıksız çığlık atıyorlar.. Bunlar iki çocuk, sizi düşünemiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…