- 5 Mayıs 2015
- 5.012
- 6.604
Ya nasil cozumledin diyecegim ama cozumleyememissin. Bunlara sorsan dininde imanindadir ama hakkimiza giriyorlar. Ben de hep elimde telefon her seferinde polisi arayacagim bisey yapmazlar,sinirim daha da bozulur diye aramiyorum. Bu gurultunun bi saat sınırı bir de tanimi var sanirim... Allah hepsini bildigi gbi yapsin. Kendi evimde bana bu eziyeti cektiren herkese komsuluk hakkimi helal etmiyorum.seni cok iyi anlıyorum. kapicilarin cocuklari bagirtilari, komsularin bahcede her gun viyak viyak oturmasi..ddefalarca karakolluk olduk, belediyeye sikayete gittim. hic bobir sey yapamadilar. adam yukari cikip kapimizi bile kirdi. belali manyagin teki. daha bulasamiyorum da..
kpss yi parkta calisarak öss yi siyasalin bahçesinde calisarak kazandım. bugun isten geldim uzanmak ne mümkün. .rRamazan da geliyor. hic uyuyamiyorum evde.tam evimizin altinda onlarca kadin cocuk..mMavi masa zabita v.sv.s hic bir sey yapamadilar..10 yildir cekiyorum. erkekler karisiyor kavgaya korkuyorum artik.
Sonuna kadar okuyamadim ama yazmak istedim. Gürültü benim de en tahammül edemedigim şey. 1 hafta önce yeni bir eve taşındık. Önce ki evimde dediğiniz gibi kadınların gece gündüz saat farketmeden yaptıkları muhabbetler ve alt komşumun gürültüsü bizi çıldırtti. 2 çocukları var 10 ve 13 yaşlarında ama laf söz dinlemek yok karı koca kavgasiz bir günleri geçmez evde sabahin körü gecenin yarısı farketmeden hep gürültü hep gürültü. En son belediyeyi aradım. Şikayet ettim. 2 hafta sonra geldiler bir süre etkisi oldu. Sizde belediyeye şikayet edin. Zaten ilk şikayette bile tutanakla para cezası kesilebiliyor. Faydasi olur mu bilmem ama denemeden bilinmezkesinlikle taşınma olacak zaten. burda ömür mü geçer. bezdim yeminle...
ben şu iki ayı nasıl sessiz geçirebilirim? evimde nasıl rahatça çalışabilirim derdindeyim bitek... sınav temmuzda çünkü
cevabınız için çok teşekkür ederim. şimdi sizde gürültünün kaynağı belliymiş. benim durumumda bir aile ya da hane söz konusu değil. birden çok aile ve çocukları var. aradığımda dediğim şey "mahallede gürültü var" olacak. bunu ciddiye almayacaklarını düşünüyorum.Sonuna kadar okuyamadim ama yazmak istedim. Gürültü benim de en tahammül edemedigim şey. 1 hafta önce yeni bir eve taşındık. Önce ki evimde dediğiniz gibi kadınların gece gündüz saat farketmeden yaptıkları muhabbetler ve alt komşumun gürültüsü bizi çıldırtti. 2 çocukları var 10 ve 13 yaşlarında ama laf söz dinlemek yok karı koca kavgasiz bir günleri geçmez evde sabahin körü gecenin yarısı farketmeden hep gürültü hep gürültü. En son belediyeyi aradım. Şikayet ettim. 2 hafta sonra geldiler bir süre etkisi oldu. Sizde belediyeye şikayet edin. Zaten ilk şikayette bile tutanakla para cezası kesilebiliyor. Faydasi olur mu bilmem ama denemeden bilinmez
Gerçekten çok zor bir durum ama yine de muhtarlık yada belediye ile iletişime geçmekte fayda var diye düşünüyorum. Sonuçta mahalle de olsa huzur bozuyorlar. Allah yardımcınız olsuncevabınız için çok teşekkür ederim. şimdi sizde gürültünün kaynağı belliymiş. benim durumumda bir aile ya da hane söz konusu değil. birden çok aile ve çocukları var. aradığımda dediğim şey "mahallede gürültü var" olacak. bunu ciddiye almayacaklarını düşünüyorum.
siz ne düşünüyorsunuz? şu anda 6-7 çocuk kapının önünde bağırıyor mesela.5 yaşlarında olan birinin elinde de maksimum 6 aylık bir bebek var. üstelik alt sokağımızda pazar kurulduğu için bugun her yer araba... neler yapsam bilemiyorum