gürültüden çıldıracağım

Canim ben de bursaliyim unideyken ayni dert bende de vardi setbasindaki kutuphaneye giderdim yaz boyu her gun sana da tavsiye ederim usenme git her gun hem duzenli calismis olursun hem de gurultuden kurtulursun basarilar dilerim

Canim ben de bursaliyim unideyken ayni dert bende de vardi setbasindaki kutuphaneye giderdim yaz boyu her gun sana da tavsiye ederim usenme git her gun hem duzenli calismis olursun hem de gurultuden kurtulursun basarilar dilerim
iyi dileklerin için teşekkürler canım. simdi başka bir arkadaşla konuşuyorduk. benim önce bursa terminale ulaşmam 40 dk sürüyor. ordan setbaşı kütüphanesine geçmem gerekir. herhalde 1bçk saati bulur yol. dönüşü de var. yol parasını katmıyorum bile. ne yapsam bilemiyorum. kesinlikle üşenmek değil. bitirir o yol insanı her gün.

Ne kadar az stres siizn için daha iyi olacaktır , sizi anlıyorum ben ses olmayan ortamda anck ders çalışabiliyorum , işyerinde bile sessizlik istiyorum ama firmalarla iletişim halinde olduğumuzdan bu mümkün lmuyor ve kimi arkadaşlar özel konuşmalarını yaparken attıkları kahkahalar sinir ediyor beni.

eşinde anlayışlı olduğu için annenizin yanında kalmaznı siizn için iyi bir çözüm kesinlikle iyi ki anlayışlı eşiniz var. sınavınızda şimdiden başarılar evrene olumlu mesajlar gönderin , kazanacağım deyin umarım gönlnüzce olur

Hangi semtte oturuyorsun canim belki sana daha yakin olani vardir simdi benim annem ucevlerde oturuyor oraya bile kutuphane acmislar gorunce cok sasirdim hem de sevindim

Hangi semtte oturuyorsun canim belki sana daha yakin olani vardir simdi benim annem ucevlerde oturuyor oraya bile kutuphane acmislar gorunce cok sasirdim hem de sevindim
yok canım bursanın içi değil, merkez ilçe yazdım yanlış anlaşılmış. köy de değilim diye belirtmek istemiştim. terminale otobusle 30-40 dkda ulaşıyoruz yalovaya daha yakınız oyle diyim...

yok canım bursanın içi değil, merkez ilçe yazdım yanlış anlaşılmış. köy de değilim diye belirtmek istemiştim. terminale otobusle 30-40 dkda ulaşıyoruz yalovaya daha yakınız oyle diyim...
Hmm anladim canim kulak tikaci mi alsan acaba veya yakin bir yerlerde sessiz bir kafe falan var midir ki arastirsan bilemedim simdi ne yapmak lazim? Cok zor bir durum birebir yasadigim icin calisamamak cok beter birsey

Tuhaf bi dert...
Benim de evimin önünde oynar çocuklar,evim site icerisinde olmasina ragmen cocuklar park bolumunde oynamaz bnm camin (calisma odamin oldugu pencere) onunde oynarlar.
Benim de ders calismam lazim kpss ye giricem,bir iki defa uyardim.sonra baktim ki sessiz bi oynama becermiyorlar (ki hicbir cocuk ses cikarmadan duramaz) bende vazgectim hatta bazen camdan izleyip komik sozlerine gülüyorum :) alismaya sevmeye calisin...
(Belki de okul onceciyim onlari iyi biliyorum ondan vazgectim :) )

Bende öyleyiiim bütün sokak sanki evin içinde oynuyor heşe birde bu sene bebek var ne yapacağımı bilmiyorum

bi kisi degilki sikayet edin kendini duzeltsin...tum mahalle boyleyse isiniz hakikaten zor

durumunuz çok zor ama halinize şükredin mi desem,ne desem bilemedim. Aynı dertten muzdaribim ama farklı bir şekilde evim müstakil,yan komşularımız ise 3 oğlu ile birlikte yaşayan bir anne,sabahın köründe kendi aralarındaki kavgayla başlar günümüz ama hafif tartışmadan bahsetmiyorum küfür kıyamet,hakaretler havada uçuşur haftada bir cam kapı mutlaka aşağı iner,sonra öğlene doğru bu üç oğlan hemen benim evimin köşesinde yuvalanmaya başlarlar onları gören bilimum mahalle serserisi ile birlikte bira sefaları arabadan açılan son ses roman havaları,kendi aralarında küfürleşmelerle beraber. Akşam yemeklerini yiyip tekrar köşe başına,bu sefer bira ve esrar partileri başlıyor gecenin 3'üne-4'üne kadar tabii bu arada sokaktan gelip geçen insanlara sataşıp yine ağza alınmayacak küfürler eşliğinde sokakta avaz avaz kavga ederek geçer hayatları. Hayattan hiçbir beklentisi olmayan,serseriliği marifet sayan insanlarla uğraşıyorum,ağzını açıp birşey diyemiyorsun kaybedecek hiçbirşeyi olmayan,heran kavgaya hazır tiplerle ben ve eşim mahalle ortasında bıçaklı kavgalara giremeyeceğimize göre sabredip bu evden ve bu mahalleden kurtulacağımız günün hayali ile yaşıyoruz siz yardım istemişsiniz kendi derdime çare bulamadım ama bu rezillikleri okursanız belki biraz daha katlanılır hale gelir sokaktaki çocuk çığlıkları ve ebeveyn sorumsuzluğu kolaylıklar diliyorum sizede bu arada kendime de tabiii bunlar sadece bu aile ile yaşadıklarımız yolum eskişehirden izmirin en berbat mahallelerinden birine düştü,sabaha karşı kapının önünden geçen her arabanın oldukça kuvvetli baslar eşliğinde roman havaları çala çala düğün salonu tarzında mahallede tur atmasını,etraftaki her komşunun ailesinden birinin hırsızlık,gasp,adam öldürme yada yaralamadan hapiste olduğu gerçeğini,güzide roman hanımlarının kapı önlerinde sıcak yaz günlerinde bağıra çağıra kapı muhabbetlerini sonrasında mahallede hemen hemen her gece sülalecek sokaklara dökülüp silahlı,bıçaklı en masumu bol küfürlü kavgalarını yazmamışım bile,teksasta yaşıyorum yapılan şikayetlerde polisin bile gelmeye tenezzül etmediği işten ayrılmam dolayısı ile bir süreliğine evdeyim,cam bile açmıyorum sokaktaki edepsizlikleri görmeyeyim diye,ooooffffff ne dertliymişim şikayet duvarına döndürmüşüm burayı nolur kusura bakmayın tekrar kolaylıklar diliyorum size

Son düzenleme:

Beterin beteri var haline sukret dostum sarkisi cinliyor kulaklarimda

benimse kulaklarımda,bunları yazarken bile yan taraftaki ''ailenin'' bol küfürlü bağıra çağıra muhabbeti

Benim yaşadığım semt senin yaşadığın yere göre nispeten biraz daha iyi gibi gibi.. yine de orada yaşamaktan nefret ediyorum. Alışveriş yapacağım tüm dükkanlar bi üst caddemde market kasap giyim kuyum.. ama esnaf lokantası kahvehane tekel bayii birahane veee her köşe başını mesken edinmiş Suriyeliler de bolca mevcut..

Şoktayim resmen Allah sabır versin sizede esinizede...esinizede taktir ettim bü tarz insanlarla muhattap olmadığı için tartışmadigi için herşey beklenir öyle insanlardan

valla bende aynı dertten yakınıyorum, hafta sonu köye kaçsam orada da hayvan seslerinden muzdaribim , sessizliği özledim ya.

Valla ben katil olmak üzereyim aynı dertten ötürü. Üst komşunun 6 tane çocuğu var. Her gün misket oynuyorlar tık tık tıkkk... Her hafta sonu düğünler var. Hiç müzikleri susmuyor, ezan okunsa bile durmuyor müzik. Sokakta çocuk sesleri... Kabus gibi. Ne yapsan olmuyor malesef. Sabaha kadar oturup öğlen 2 ye kadar uyuyorum. Uykumdan bile uyanıyorum o derece. Gürültü hiç bitmiyor. Yapabileceğin hiç bir şey yok sanırım

sanırım çözümü yok anladığım kadarıyla yıldırımda oturuyorsunuz, ordan şehir kütüphanesi çok uzun sürmez tek çözümünüz bu sanırım.

Siz bide bizim siteyi görün. Yazın havuzda çocuklar oynuyor, kızımın odası havuza bakıyor yazın öğle uykusunu odasında uyutamıyorum,başka odaya alıyorum tam uyuyor bahçıvan çimleri biçmeye başlıyor, cam kapı açamıyorum sesten. Akşam oluyor çardaklar var yatak odamın olduğu tarafta havuzdaki insanlar oraya taşıniyor maaile ve mangal yakılıyor gürültü patırtı gırla. O koku zaten cam kapı açtırmıyor, klima kullanmak zorunda kaliyorum o sıcaklarda zaten şimdiden basladılar mangal sefasına.Kışın biraz rahat ediyorum yazın kabusum bitmiyor benimde. Çözüm bulamadım ben 5 sene olacak böyle geçiyor yazlarımız. Tek şansım sitenin oyin parkı, basketbol sahası uzak bana birde onlar yakın olsaydı kafayı yerdim herhalde.
Allah yardımcınız olsun ne diyim, kelin ilacı olsa başına sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…