gurultu

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
34
kızlar merhaba yaklaşık 2 seneden beri karın guruldama sorunum var. Yani acıktığımda değil gün boyu sürekli. ani hareket yaptığım zaman gerindiğim zaman.acıkınca kükrüyor resmen. diyetisyene başlamadan önce hiç bir sorun yoktu sadece karnım acıktığında biraz guruldardı o da normal ama şimdi felaket. acaba sürekli yemek yiyorum mide alıştı mı yahu anlamadımki. böyle derdi olan,doktora giden,tedavi olan var mı sınavlarıma konsantre olamıyorum guruldayacak rezil olacağım diye. sürekli yiyorum her ihtimale karşı çok zor bir durum

benimde üniversite sınavında karnım guruldamıştı hiç unutmam dikkatim çok dağılmıştı gerçektende çok utanmıştım

Karın sadece açlıktan guruldamaz, yemek yedikten sonra da guruldar, benim bildiğim bu, yemek yerken hava yutulmasından kaynaklanır, büyük lokmalarla yendiğinde, hızlı yendiğinde, ağız açık yemek yendiğinde ( sakız çiğner gibi ) ya da yemek yerken konuşulduğunda... Bir rahatsızlığınız yoksa yemek yeme şeklinizi gözden geçirin derim..
Ayrıca bu utanılacak bir durum değil, hiç kimse benim karnım guruldamıyor diyemez, elbet her insanın guruldayabilir..

benimde üniversite sınavında karnım guruldamıştı hiç unutmam dikkatim çok dağılmıştı gerçektende çok utanmıştım
benimde bi sınavda guruldamıştı çok utanmıştım
sanırım benimde bu sebeplerden dolayı. bağırsak hastalığı çıkmasından da korkuyorum açıkçası. orası öyle ama bayağı sesli bi gurultu olduğu için utanmamak elde değil

aynı dert bende de var ya aç tok hep guruldar sesli sesli burnumda geniz eti büyümesi var sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorum onunla mı ilgili acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…