- 10 Aralık 2022
- 2.715
- 1.426
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Görüntüsü beni de aşırı rahatsız etti. Düğün kuzenimin, nişanına gidince çok zorlandık şimdi sırada düğün varKonu hakkında bilgim yok ama, görseli bile rahatsız edici, hangi bebek ya da çocuk kafasında tutar bunu hele de hareketli bir bebekse...
Düğün çok yakınınız değilse hayırlı olsun deyip çıkın, eziyet etmeyin kuzuya. Yakınım bile olsa çocuğuma yapmam bu eziyeti ben.
Gitmeyin Cok mu lazımMerhaba herkese
Gürültü azaltma kulaklığı kullanan var mı? Amacına ulaşan bir ürün mu? Düğüne katılacağız kızlar bebeğim küçük etkilendim istemedim araştırırken böyle şeyler olduğunu gördüm ama bilgim yok çocuklar kullanabiliyor mu kulakları rahatsız oluyor mu sizler kullandırttıysanız çocuklar rahat takabildiler mi sesten etkilendiler mi var mı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan?
Sizce mecbur kalmasam böyle bir konu açar mıyım?Gitmeyin Cok mu lazım
Merhaba,bu ürünü kullanmadım ancak düğün tecrübemi yazmak istedim. Bebeğim 3 aylıkken amcasının düğünü vardı ona gitmemiz gerekti. Kına normal kapalı bir salondaydı amcasının düğünü olduğu için müzisyenleri uyardık hoparlörlerin baslarının sesini kıstırdık bas olmadığı zaman bebekler o kadar rahatsız olmuyorlar hoparlörden uzak bir yerlerde takıldık çok sorun olmadı rahatsız olmadı amaa düğün açık bir yerdeydi yanları açık üstü kapalıydı ne kadar basları kıstırsakta müzik o kadar yankı yaptı ki daha giriş müziği çalar çalmaz kıyamet koptu kaldı ki o kıyamet koparmasaydı da bir bebek için uygun bir ses yüksekliği değildi. Hemen apar topar gittik eve eşim beni bıraktı sonra kendisi geri döndü düğüne uyku saati geldiğinde uyuttum anneme bırakıp düğüne tekrar gittim yani salona göre çok değişiklik gösteriyor komple açık bir yerse ses tamamen dağılacağı için uzakta olursanız sıkıntı olmaz bebeğiniz kızsa bandanada takarsanız o da bir nebze azaltır sesiMerhaba herkese
Gürültü azaltma kulaklığı kullanan var mı? Amacına ulaşan bir ürün mu? Düğüne katılacağız kızlar bebeğim küçük etkilendim istemedim araştırırken böyle şeyler olduğunu gördüm ama bilgim yok çocuklar kullanabiliyor mu kulakları rahatsız oluyor mu sizler kullandırttıysanız çocuklar rahat takabildiler mi sesten etkilendiler mi var mı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan?
Salon komple açık tamam teşekkür ederimMerhaba,bu ürünü kullanmadım ancak düğün tecrübemi yazmak istedim. Bebeğim 3 aylıkken amcasının düğünü vardı ona gitmemiz gerekti. Kına normal kapalı bir salondaydı amcasının düğünü olduğu için müzisyenleri uyardık hoparlörlerin baslarının sesini kıstırdık bas olmadığı zaman bebekler o kadar rahatsız olmuyorlar hoparlörden uzak bir yerlerde takıldık çok sorun olmadı rahatsız olmadı amaa düğün açık bir yerdeydi yanları açık üstü kapalıydı ne kadar basları kıstırsakta müzik o kadar yankı yaptı ki daha giriş müziği çalar çalmaz kıyamet koptu kaldı ki o kıyamet koparmasaydı da bir bebek için uygun bir ses yüksekliği değildi. Hemen apar topar gittik eve eşim beni bıraktı sonra kendisi geri döndü düğüne uyku saati geldiğinde uyuttum anneme bırakıp düğüne tekrar gittim yani salona göre çok değişiklik gösteriyor komple açık bir yerse ses tamamen dağılacağı için uzakta olursanız sıkıntı olmaz bebeğiniz kızsa bandanada takarsanız o da bir nebze azaltır sesi